Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ässien ja IFK:n liigaottelussa taottiin paljain nyrkein, pisteet Ässille

Urheilu
 
Todellinen raskassarjalaisten taisto: Generous ja Gratton pudottavat hanskat
Todellinen raskassarjalaisten taisto: Generous ja Gratton pudottavat hanskat
Ässien ja HIFK:n välinen kamppailu ehti vanheta vain pari minuuttia, kunnes Matt Generous ja Josh Gratton ottivat nyrkein miehestä mittaa. Nyrkkisankareiden taisto oli varsin tasaväkinen, vaikka Generous saikin selätettyä Grattonin.

Porin Ässien ja Helsingin IFK:n välisissä otteluissa on ollut perinteisesti pienen tuulivoimalan verran sähköä ilmassa.

Torstain kohtaaminen ei tehnyt poikkeusta. Ensimmäistä erää oli pelattu vain kaksi minuuttia ja 31 sekuntia, kun Ässien Josh Gratton ja IFK:n Matt Generous alkoivat kovaotteisen paritanssin.

Siinä rytinässä varustus väheni, kun hanskat ja kypärät lensivät jäähän. Hetken aikaa kesti tätä nyrkkishow’ta. Sen jälkeen Generous sai paremman otteen ja käänsi Grattonin jäähän.

Molemmat lensivät ulos viiden minuutin tappelurangaistuksen saattelemana ja perään tuli 20 minuuttia jäähyä väärästä varusteesta. Oikea termi olisi ehkä ollut puuttuvat varusteet.

Myöhemmin ottelussa pelattiin myös jääkiekkoa, ja sen puolen Ässät voitti 3–2.

”Kovan työnteon kautta saatiin palkinto. Kolmas erä oli erinomainen esimerkki. Tehtiin kaksi maalia ja voitettiin peli”, Ässien päävalmentaja Pekka ”Rocky” Rautakallio sanoi NelonenProssa.

Ässät teki hienon voittomaalin ajassa 53.04. Kuvio oli yksinkertainen. Aloitusvoitto omassa päässä, jonka jälkeen Masi Marjamäki ja Toni Kallela painelivat täyttä kyytiä kohti IFK:n päätyä.

Marjamäki syötti vauhdissa olleelle Kallelalle, joka laukoi pyörivää kiekkoa. Laukaus yllätti maalivahti Ville Husson ja numerot siirtyivät 3–2:een.

Robert Leino vei IFK:n 1–0-johtoon ajassa 9.30. Semir Ben-Amor tasoitti neljä minuuttia myöhemmin. Jasse Ikonen vei IFK toisen kerran johtoon toisessa erässä. Kolmannen alussa Jarno Kärki ehti ensimmäisenä paluukiekkoon ja löi pelin tasoihin.

”Ei tässä nyt miellytä yhtään mikään. Johdat vieraspelissä kahden erän jälkeen ja häviät tällä tavalla”, IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen sanoi NelonenPron haastattelussa.

Ottelu kokonaisuudessaan viihdyttävää liigakiekkoa, jossa riitti nahinoita vanhaan porilais-helsinkiläiseen henkeen.

Turun Palloseura haki 5–1-voiton Hämeenlinnasta HPK:sta. Vaasan Sport näytti voimansa Ilvestä vastaan iskemällä luvut 4–0.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!