Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit kompuroi Kazakstanissa, vuoristorata jatkuu

Urheilu
 
Pekka Rautiainen
Jokerien Brandon Kozun pääsi laukomaan usein. Maksim Semjonov yritti estää, mutta sai melkein mailasta päähänsä.
Jokerien Brandon Kozun pääsi laukomaan usein. Maksim Semjonov yritti estää, mutta sai melkein mailasta päähänsä. Kuva: Pekka Rautiainen

Jokerien taival jääkiekkoliiga KHL:ssä jatkui erikoisesti. Joukkue voitti koviin ryhmiin kuuluvan Avangard Omskin pari päivää sitten 1-0, mutta hävisi torstaina Barysille Kazakstanissa 0-2.

Vuoristoratamainen kurssi jatkuu ja jarrumiehelle olisi nyt käyttöä. Barys otti voiton kahdella ensimmäisen erän maalilla.

Molemmat osumat olivat omalla tavallaan helppoja, ja hieman erikoisia.

Puolustaja Jesper B. Jensen hävisi kaksinkamppailun laidan vieressä ja Barys tuli parilla siirrolla maalin eteen. Dustin Boyd kiitti ja teki avauksen. Brandon Bochenski ja Nigel Dawes olivat Boydin ykkösketjun puuttuvat lenkit. Koko kolmikko oli asialla, kun Jenseniä vietiin.

Ottelua oli pelattu vajaat neljä minuuttia, kun Barys siirtyi johtoon.

Ensimmäistä erää oli jäljellä kaksi ja puoli minuuttia, kun Roman Savtsenko laukoi kohti maalia. Kiekko olisi saattanut mennä jopa yli maalin, mutta se osui puolustaja Arturs Kuldaa olkapäähän, kimposi siitä ylös ja putosi maaliin. Henrik Karlsson vaikutti yhtä paljon hölmistyneeltä kuin yllättyneeltä.

Jokerit hallitsi peliä pitkiä jaksoja, mutta maalia ei tullut millään. Ei auttanut edes Tomi Mäen ja Brandon Kozunin läpiajot.

Maalivahti Jan Laco torjui 33 kertaa. Slovakkivahti pelasi hyvän ottelun, mutta myös Jokerien tehottomuus korosti sitä.

Jokerien Venäjä-taival jatkuu Jekateringburgissa lauantaina, kun Avtomobilist tulee vastaan. Joukkueet kohtasivat parisen viikkoa sitten ja silloin Pasilan kohtaaminen päättyi 4-1.

Tämänkertainen vieraskiertue päättyy Jugraa vastaan Hanti-Mansijskissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!