Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Porin Isomäen hallissa riehui aikuisten hoplop

Urheilu
 
Juhani Liuhala
Huippuhetket: Ässät - HIFK
Huippuhetket: Ässät - HIFK
Ässät ja HIFK tarjosivat kansalle viihdettä koko rahan edestä. Ottelu oli epäilemättä yksi kauden parhaista eikä tapahtumia tosiaan puuttunut. Ässät korjasi lopulta kolme pistettä vahvan päätöserän myötä.
Ässät 3HIFK 2

Pori

Porin Ässien ja Helsingin IFK:n ottelu oli viihdearvolla mitattuna erinomainen. Kamppailussa tapahtui koko ajan, ja erinäisiä kahakoita nähtiin melkeinpä jokaisessa vaihdossa. Pelissä jaettiin yhteensä 138 jäähyminuuttia, ja tämä siitä huolimatta, että tuomarilinja oli erittäin salliva. Ylivoimaan oikeuttavia kaksiminuuttisia taiston tiimellyksessä jaettiin vain kaksi.

Tasainen vääntö päättyi lopulta Ässien voittoon 3–2 (1–1, 0–1, 2–0).

”Tämä oli aikuisten HopLop. Sai vääntää kunnolla ja ottaa nenästä kiinni”, analysoi Ässien puolustaja Jyri Marttinen pelin tapahtumia.

Esimakua tulevasta saatiin jo alkuminuuteilla, kun Ässien kovanaama Josh Gratton ja IFK:n paidassa samaa roolia edustava Matt Generous tappelivat. Molemmat saivat pelirangaistukset tappelun lisäksi ilman kypärää pelaamisesta.

Tämän jälkeen tunteet olivat pinnassa molemmissa leireissä. Taklauksia ja fyysistä vääntöä nähtiin joka puolella kenttää, ja taka-askeleita ei otettu yhtään.

”Tappelu oli rehtiä tekemistä molemmilta suunnilta, eikä siihen yrittänyt kukaan kolmas pelaaja mennä väliin. Kuuluvatko nuo lajiin, on sitten eri asia”, IFK:n valmentaja Antti Törmänen mietti.

Kiekollisesti peli oli parhaimmillaan/pahimmillaan totaalista upporikasta ja rutiköyhää. Ässien maalilla 28 kiekkoa pysäyttänyt Andreas Bernard ja helsinkiläisten veräjällä peräti 38 kertaa torjunut Ville Husso olivat molemmat hyvässä vireessä. Maaleista vastasivat IFK:n Robert Leino ja Jasse Ikonen. Ässistä osuivat Semir Ben-Amor, Jarno Kärki ja Toni Kallela. Ässät nousi voittoon kahdella kolmannessa erässä tulleella osumalla.

Vesa Koivunen
Ville Husso: 38 torjuntaa.
Ville Husso: 38 torjuntaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?