Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen ja Bottas eivät tee numeroa kolareistaan: Rauha maassa

Urheilu
 
HENRY ROMERO / Reuters
Valtteri Bottas ajoi kolmanneksi Meksikossa, Kimi Räikkönen keskeytti.
Valtteri Bottas ajoi kolmanneksi Meksikossa, Kimi Räikkönen keskeytti. Kuva: HENRY ROMERO / Reuters

Kansainvälinen mediaa sytytteli Brasilian Grand Prix -aattotunnelmissa tulilankaa Valtteri Bottaksen ja Kimi Räikkösen kiihkeäksi käyneeseen kamppailuun Suomen F1-herruudesta.

Bottas nousi Meksikon kolmossijallaan kolme pistettä Räikkösen edelle MM-sarjassa, ja suomalaiskuskit vääntävät kättä sarjan nelossijasta.

Räikkönen vakuutti, että hän ajaa samalla lailla sijoituksista kaikkia kilpailijoitaan vastaan. Maanmies Bottas ei siinä suhteessa muodosta poikkeusta. Kuinka tärkeää Räikköselle on olla Suomen ykköskuski F1:ssä?

”Ei se elämääni muuta. Tietysti yritän aina saavuttaa parhaat tulokset, mutta kun puhutaan sarjan sijoista neljä ja viisi, ei sillä ole niin väliä. Vain ykköspaikalla on merkitystä”, Räikkönen tuumaili.

Bottas vakuutti taistelevansa jokaisesta sijoituksesta yhtä kiihkeästi. Erityisesti nyt kauden lopussa kaikki puristetaan irti, kun lopulliset sijoitukset MM-sarjassa ovat sinetöitävinä.

”Jokainen sijoitus on minulle tärkeä. Kamppailen samalla lailla kaikista paikoista. Se on mielestäni paras tapa mennä eteenpäin”, Bottas korosti.

Räikkönen ja Bottas haluavat kumpikin jättää Venäjän ja Meksikon törmäyskohut visusti taakseen, ja keskittyä seuraaviin kisoihin.

He eivät ole jutelleet keskenään Meksikon törmäyksensä jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?