Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hamilton kertoo syyn kolmen auton kolhimiseen: ”Se oli seuraus rankasta juhlimisesta”

Urheilu
 
PAULO WHITAKER Reuters
Lewis Hamilton on varmistanut tämän kauden mestaruuden.
Lewis Hamilton on varmistanut tämän kauden mestaruuden. Kuva: PAULO WHITAKER Reuters

F1-mestari Lewis Hamilton myöntää, että Monacon maanantaiöinen kolarointi johtui viime viikkojen juhlimisesta. Hän ei kuitenkaan kärynnyt ratista, vaan sanoo väsymyksen olleen syynä törmäilyyn kolmeen pysäköityyn autoon.

”Se oli seuraus rankasta juhlimisesta ja hyvin vähästä levosta puolentoista viikon aikana”, Hamilton sanoo brittilehti The Telegraphin haastattelussa.

Hamilton, 30, kolhi miljoona-autonsa Pagani Zondalla tiistain vastaisena yönä, mutta ei loukannut itseään. Hän kertoi torstaina Instagramissa, että matkusti Sao Pauloon viikonlopun kisaa varten myöhässä kolarin takia.

”En koskaan harkinnut kisan jättämistä väliin, en ole koskaan harkinnut sellaista”, mestaruuden varmistanut Hamilton toteaa.

Hamilton kertoo juhlineensa Meksikon MM-osakilpailun jälkeen useaan otteeseen varsin kosteissa merkeissä. Lisäksi hän järjesti äidilleen syntymäpäiväjuhlat.

”Minusta ei tunnu yhtä huonolta, kuin miltä näytän. Olen nukkunut pari edellistä päivää lähes kokonaan.”

”Olen yleensä todella energinen henkilö, mutta Meksikon jälkeisellä viikolla juhlimme ja joimme todella paljon, ja se tuntui.”

Mercedes-kuljettaja on varmistanut kolmannen maailmanmestaruutensa, kun kautta on jäljellä vielä Brasilian ja Abu Dhabin osakilpailut.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?