Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjä valmis uudistamaan antidopingtoimintansa: ”Olemme valmiit yhteistyöhön”

Urheilu
 
ARND WIEGMANN reuters
Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko
Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko Kuva: ARND WIEGMANN reuters

Venäjä on valmis tekemään kaiken mitä tarvitaan, jotta maa välttäisi urheilijoiden sulkemisen pois kansainvälisistä kilpailuista, Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko vakuutti perjantaina, kun kansianvälinen yleisurheiluliitto piti puhelinkokoustaan Venäjän dopingtilanteesta.

”Olemme valmiita yhteistyöhön, niin että urheilijamme täyttävät normit, joita heiltä vaaditaan”, Mutko totesi venäläisen R-Sportin haastattelussa.

Teemme kaiken mitä IAAF meiltä vaatii”, hän lupasi uutistoimisto Reutersin mukaan. ”Mutta emme halua, että venäläiset yleisurheilijat pyyhkäistään maailman kartalta, sellaista päätöstä emme hyväksy”, hän lisäsi.

Mutkon mielestä olisi typerää, jos rehditkin urheilijat menettäisivät kilpailuoikeutensa.

Maailman antidopingtoimisto Wada ehdotti maanantaina Venäjän sulkemista kansainvälisestä yleisurheilutoiminnasta. Wadan raportin mukaan Venäjällä on toiminut järjestelmällinen dopingohjelma urheilijoiden tulosten parantamiseksi. Dopingtapauksia on myös peitelty ja näytteitä tuhottu. Wada sulki raportin julkistamisen jälkeen dopingtestejä tehneen Moskovan laboratorion.

”Olemme valmiit akkreditoimaan antidopinglaboratorion uudelleen, jos Wadalla, IAAF:llä tai KOK:lla on ehdotuksia uudistuksiksi”, Mutko totesi.

Lähteet: Reuters, AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!