Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikkarainen joutuu uintitauolle viisaudenhampaiden takia

Urheilu
 
Sabrina Bqain
Vantaan Vandersin kilpauimari Emilia Pikkarainen.
Vantaan Vandersin kilpauimari Emilia Pikkarainen. Kuva: Sabrina Bqain

Uimari Emilia Pikkarainen joutuu treenitauolle. Vantaan Vandersia edustava Pikkarainen ei osallistu Espoon SM-uinteihin 18.–22. marraskuuta, eikä Israelin Netanyassa kisattaviin EM-uinteihin 2.–6. joulukuussa. Syynä ovat leikkaukset viisauden hampaiden poistamiseksi.

Pikkarainen kertoi Suomen Uimaliiton tiedotteessa, että viisaudenhampaissa oleva tulehdus pakotti hänet pikaisiin leikkauksiin.

”Yksi hammas on jo poistettu, ja pian on uusi leikkaus, josta aiheutuu aina viikon mittainen treenitauko. En halua lähteä kilpailemaan tulehdus kropassa ja tällaisten uintitaukojen jälkeen”, Pikkarainen kertoi tiedotteessa.

Pikkaraisen mukaan hän oli jo syksyllä tuntenut voimattomuutta ja terävyyden puutetta kisoissa ja harjoituksissa. Pikkarainen kertoi tähtäävänsä seuraavaksi toukokuun pitkän radan EM-kisoihin ja elokuun olympialaisiin.

”Tietysti harmittaa, että EM-kisat jäävät väliin, kun olen tehnyt niiden eteen kovasti töitä, mutta onneksi tämä pilasi nyt vain lyhyen radan kisat, ja asia on hoidettu kuntoon ensi vuoden pitkän radan arvokisoihin. Kun leikkaukset on saatu tehtyä, tähtään täysillä kohti toukokuun EM-kisoja ja elokuun olympialaisia”, Pikkarainen suunnitteli.

Lyhyen radan SM-kisat käynnistyvät Espoossa ensi keskiviikkona. Pikkarainen on nimekkäin SM-altaasta vetäytyvä uimari.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?