Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Real-tähti Benzema: Minun piti toimia välimiehenä kiristystapauksessa

Urheilu
 
CHARLES PLATIAU / Reuters
Karim Benzema on kertonut poliisille suhteestaan kiristysyrityksestä epäiltyyn ystäväänsä. ”Olimme läheisiä.”
Karim Benzema on kertonut poliisille suhteestaan kiristysyrityksestä epäiltyyn ystäväänsä. ”Olimme läheisiä.” Kuva: CHARLES PLATIAU / Reuters

Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema myönsi poliisikuulusteluissa, että hänen piti toimia välikätenä kiristysyrityksessä, jonka kohteena oli hänen maajoukkuekaverinsa Mathieu Valbuena, uutistoimisto AFP kertoi perjantai-iltana.

Benzema sanoi tunteneensa itsensä typeräksi, kun tapaukseen liittyvät todisteet paljastuivat hänelle. Häntä epäillään osallisuudesta tapaukseen, jossa Valbuenalta yritettiin kiristää rahaa seksivideolla, jossa Valbuenan sanottiin esiintyvän.

Benzeman piti toimia viestinviejänä kiristysyrityksestä epäillyn lapsuuden ystävänsä Karim Zenatin ja Valbuenan välillä.

”Minun piti toimia välimiehenä ja tutustuttaa Mathieu ja Karim Zenati toisiinsa”, Benzema kertoi kuulusteluissa AFP:n mukaan.

Kiristysyrityksen kohteeksi joutunut Valbuena meni poliisin puheille ja poliisilla on nyt hallussaan nauha, jossa Benzema ja jo aiemmin vankilassa istunut Zenati keskustelevat.

Kuulusteluissa Benzema myönsi keskustellessaan Zenatin kanssa siitä, miten seksivideoihin liittyvä asia pitäisi ottaa esille Valbuenan kanssa.

”Tarkoituksenani ei ollut, että Zenati hyötyisi tästä, en ajatellut mitään sellaista. Olen järkyttynyt. Rehellisesti, näytän todella typerältä”, Benzema sanoi poliisille.

Benzema ei kuitenkaan halunnut hylätä vanhaa ystäväänsä, johon hän sanoi luottaneensa täysin.

”Häpeän hänen puolestaan sillä huolehdin hänestä, kun hän oli vankilassa ja vielä sen jälkeen kun hän oli päässyt sieltä. Olimme hyvin läheisiä”, AFP.n lähteet kertovat Benzeman sanoneen.

Benzeman lakimies Alain Jakubowicz totesi AFP:lle, että Benzeman avoimuus kuulusteluissa todistaa, ettei pelaajalla ole ollut pahoja aikeita.

Kiristystapaus on herättänyt suurta huomiota ensi kesän EM-lopputurnauksen isännöintiin valmistautuvassa Ranskassa. Sen sanotaan myös häirinneen maajoukkueen valmistautumista turnaukseen. Sekä Valbuena että Benzema jätettiin pois Ranskan joukkueesta, joka kohtasi ystävyysottelussa Saksan perjantaina ja pelaa Englantia vastaan tiistaina.

Ranskan jalkapalloliiton puheenjohtaja Noël Le Graët kuitenkin vakuutti, ettei kiristysskandaali ole vahingoittanut liittoa tai ensi kesän kisahanketta.

”Pelaajille tämä on huono juttu”, hän sanoi The Guardianin mukaan.

Benzeman seurajoukkue Real Madrid on ilmoittanut tukevansa tähtihyökkääjäänsä loppuun asti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?