Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Espoo Blues haluaa kevääksi tuloskuntoon

Urheilu
 

Jääkiekkoseura Espoo Bluesin toimitusjohtajan Jarmo Koskinen kertoo, että joukkue keskittyy tuleviin otteluihin normaalisti seuran ympärillä vellovista talousongelmista huolimatta.

Torstaina julkisuuteen tuli tieto, että verohallinto on hakenut seuran taustayhtiötä Jääkiekko Espoo Oy:tä konkurssiin. Verohallinnon saatavat ovat kaikkiaan 212 479 euroa.

”Tulojen kasvattaminen on ollut erittäin haastavaa eivätkä tehdyt toimenpiteet ole tuottaneet riittävän nopeasti tuloksia”, Koskinen toteaa tiedotteessa. ”Espoo Blues pyrkii parhaan kykynsä mukaan ratkaisemaan taloudellisen tilanteensa sekä lyhyellä että pidemmällä aikajänteellä.”

Blues on ollut viime päivät toistuvasti otsikoissa taloudellisten ongelmien vuoksi. Tiistaina uutisoitiin, että Bluesin kotijäähallia Espoon Metro-areenaa hallinnoiva Espoon Areenat Esar Oy on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen Espoon käräjäoikeuteen. Yrityssaneeraushakemuksen mukaan yrityksellä on 1,34 miljoonaa euroa velkoja Tapiolan Monitoimiareena Oy:lle ilman korkokuluja.

”Yhtiö pitää kiinni tavoitteistaan olla keväällä nollatuloskunnossa jonka seurauksena talouskierre pystytään katkaisemaan”, Koskinen sanoo.

Liigan perjantain kierroksen tulokset eivät ehtineet tähän HS:n painokseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!