Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK hankki maalivahtilupauksen

Urheilu
 
HS

Jalkapallo. HJK hankki riveihinsä alle 19-vuotiaiden maajoukkueen maalivahdin Markus Uusitalon, 18. FC Hongan kasvatti siirtyy HJK:hon yhden VPS:ssä vietetyn kauden jälkeen. Helsingin Sanomat kertoi viime kuussa HJK:n haluista hankkia maalivahtilupaus saksalaismaalivahti Thomas Dähnen pariksi. HJK:n ja Uusitalon sopimus on kaksivuotinen ja kattaa kaudet 2016 ja 2017.

Uusitalo, 18, ei ole tehnyt vielä Veikkausliigadebyyttiään jäätyään VPS:ssä kokeneen Henri Sillanpään taakse. Hän kuuluu Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon. Kahden viime vuoden aikana maalivahti on käynyt Englannissa Blackburn Roversin ja Crystal Palacen harjoituksissa näyttämässä taitojaan.

”Markus on hyvän pohjakoulutuksen saanut nuorten maajoukkuemaalivahti, jolla on kaikki maalivahdin osa-alueet kunnossa. HJK:n maalivahdilta vaaditaan muutakin, kuin maaliviivalla torjumista ja hyvin peliä lukevassa Markuksessa nämä ominaisuudet täyttyvät”, HJK:n maalivahtivalmentaja Ville Wallén kertoi seuran tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!