Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän olympiakomitealla hätä kädessä: uudistukset toteutettava heti

Urheilu
 
KAZBEK BASAYEV REUTERS
Venäjän yleisurheilumaajoukkueen urheilijat harjoittelivat Sotshissa 14. marraskuuta 2015.
Venäjän yleisurheilumaajoukkueen urheilijat harjoittelivat Sotshissa 14. marraskuuta 2015. Kuva: KAZBEK BASAYEV REUTERS

Venäjän olympiakomitealla on nyt todella hätä kädessä. Uutistoimisto Rian mukaan Venäjän olympiakomitea sanoo, että uudistukset on toteutettava mahdollisimman nopeasti, jotta urheilijat voivat osallistua olympialaisiin.

Venäjän olympiakomitean puheenjohtaja Alexander Zhukov sanoi lauantaina, että olympiakomitea on valmis uudistamaan Venäjän yleisurheiluliiton dopingsyytöksistä johtuen, uutistoimisto RIA kertoi.

Artikkeliin liittyvät

Venäjä on vaarassa jäädä rannalle vuoden 2016 olympialaisista sen jälkeen, kun kansainvälinen yleisurheiluliitto pani perjantaina venäläisurheilijat kilpailukieltoon.

Zhukovin mukaan uudistukset on toteutettava mahdollisimman nopeasti.

Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko sanoi lauantaina, että kilpailukieltoasia ratkaistaan parissa kolmessa kuukaudessa.

”Päätös oli odotettavissa ja ymmärrettävä”, Mutko sanoi uutistoimisto R-Sportille.

”Meidän täytyy ymmärtää, mitä he haluavat ja missä uhkia nähdään. Kehitämme yhteisen suunnitelman ja teemme sen pian. Uskon, että voimme selvittää kaiken parissa kolmessa kuukaudessa”, Mutko sanoi.

Venäjä on yksi yleisurheilun mahtimaista ja sijoittui Lontoon olympialaisten yleisurheilun mitalitaulukossa toiseksi Yhdysvaltojen jälkeen.

Venäjän presidentti Vladimir Putinille urheilumenestys on ollut tärkeä väline Venäjän imagon kehittämisessä. Nyt Venäjä menetti nuorten yleisurheilun MM-kisat ja sen pitää toimia vauhdilla pitääkseen yleisurheilijansa Rion olympialaisissa.

Mutko ei uskonut kovin pysyviin seurauksiin IAAF:n päätöksestä.

”Mitäkö tapahtuu? Ei mitään. Yleisurheilu kehittyy, urheilijat harjoittelevat. No, ehkä heiltä jää väliin yhdet kisat”, R-Sport kertoi Mutkon sanoneen.

Venäjän yleisurheiluliiton johtaja Vadim Zelitshenok sanoi IAAF:n määräämän kilpailukiellon olleen tyly keino, ja tilanteen korjaamiseksi pitäisi tehdä kaikki mahdollinen.

”Kaikkein tärkeintä on, että urheilijamme voivat esiintyä kansainvälisissä kilpailuissa niin pian kuin mahdollista”, Zelitshenok sanoi R-Sportin mukaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!