Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän olympiakomitea pulassa

Urheilu
 
KAZBEK BASAYEV REUTERS
Venäjän yleisurheilumaajoukkueen urheilijat harjoittelivat Sotshissa 14. marraskuuta 2015.
Venäjän yleisurheilumaajoukkueen urheilijat harjoittelivat Sotshissa 14. marraskuuta 2015. Kuva: KAZBEK BASAYEV REUTERS

Venäjän olympiakomitealla on nyt hätä kädessä. Uutistoimisto Rian mukaan Venäjän olympiakomitea sanoi lauantaina, että uudistukset on toteutettava mahdollisimman nopeasti, jotta urheilijat voivat osallistua olympialaisiin.

Venäjän olympiakomitean puheenjohtaja Alexander Zhukov sanoi, että olympiakomitea on valmis uudistamaan Venäjän yleisurheiluliiton dopingsyytöksien takia, uutistoimisto RIA kertoi.

Venäjä on vaarassa jäädä rannalle vuoden 2016 olympialaisista sen jälkeen, kun Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF pani perjantaina venäläisurheilijat toistaiseksi kilpailukieltoon.

Zhukovin mukaan uudistukset on toteutettava mahdollisimman nopeasti.

Venäjän urheiluministeri Vitali Mutko sanoi lauantaina, että kilpailukieltoasia ratkaistaan parissa kolmessa kuukaudessa.

”Meidän täytyy ymmärtää, mitä he haluavat ja missä uhkia nähdään. Kehitämme yhteisen suunnitelman ja teemme sen pian. Uskon, että voimme selvittää kaiken parissa kolmessa kuukaudessa”, Mutko sanoi.

Venäjä on yksi yleisurheilun mahtimaista ja sijoittui Lontoon olympialaisten yleisurheilun mitalitaulukossa toiseksi Yhdysvaltojen jälkeen.

Venäjän presidentille Vladimir Putinille urheilumenestys on ollut tärkeä väline Venäjän imagon kehittämisessä. Nyt Venäjä menetti nuorten yleisurheilun MM-kisat, ja sen pitää toimia vauhdilla pitääkseen yleisurheilijansa Rion olympialaisissa.

Mutko ei uskonut kovin pysyviin seurauksiin IAAF:n päätöksestä.

”Mitäkö tapahtuu? Ei mitään. Yleisurheilu kehittyy, urheilijat harjoittelevat. No, ehkä heiltä jää väliin yhdet kisat”, R-Sport kertoi Mutkon sanoneen.

Venäjän yleisurheiluliiton johtaja Vadim Zelitshenok sanoi IAAF:n määräämän kilpailukiellon olleen tyly keino, ja tilanteen korjaamiseksi pitäisi tehdä kaikki mahdollinen.

”Kaikkein tärkeintä on, että urheilijamme voivat esiintyä kansainvälisissä kilpailuissa niin pian kuin mahdollista”, Zelitshenok sanoi R-Sportin mukaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!