Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sebastian Coe pelkää yleisurheilijoiden tulevaisuuden puolesta

Urheilu
 
STEFAN WERMUTH REUTERS
Kansainvälisen yleisurheiluliiton nykyinen puheenjohtaja Sebastian Coe toimi Lontoon olympialaisten järjestelykomitean puheenjohtajana.
Kansainvälisen yleisurheiluliiton nykyinen puheenjohtaja Sebastian Coe toimi Lontoon olympialaisten järjestelykomitean puheenjohtajana. Kuva: STEFAN WERMUTH REUTERS

Yleisurheilijoilla ei ole montaakaan huomista jäljellä, jos kansainvälisen yleisurheiluliiton puheenjohtaja Sebastian Coe ja muut yleisurheilujohtajat eivät saa kuriin lajinsa kriisiä, kirjoitti Coe sunnuntaina Sunday Telegraph -lehdessä julkaistussa kolumnissa.

Coen mukaan hän ja hänen kollegansa olisivat voineet varmasti tehdä enemmän pysäyttääkseen lajia romuttavan skandaalin.

Coen mukaan tapaus on ollut kauhutarina lajille. IAAF:n puheenjohtaja kirjoitti kolumninsa dramaattisen viikon päätteeksi. Maailman antidopingtoimisto Wadan selvitys paljasti valtiojohtoista dopingia Venäjällä, jonka yleisurheilijat ovat nyt asetettu väliaikaiseen kilpailukieltoon.

Coen mukaan antidopingtyö on epäonnistunut yleisurheilussa, ja lajin parissa pitäisi tutkia, miten kriisiä olisi voitu käsitellä tehokkaammin.

Coe kertoi, miten perjantainen päätös sulkea Venäjä kilpailuista tehtiin surun ja vihan ilmapiirissä.

”Tunnistimme, että jos emme tartu toimeen kunnolla, meidän lajillamme ei ole montaakaan huomista jäljellä”, Coe kirjoitti.

Omalla urheilu-urallaan kaksi olympiakultaa voittanut Coe kertoi, että kuluneen viikon tapahtumien jälkeen hänen on ollut pakko kysyä itseltään, miten tähän tilanteeseen on tultu?

”Paras keino suojella puhdasta urheilua on olla horjumaton teoissamme, ei vain sanoissa”, Coe sanoi päätöksestä rangaista Venäjää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!