Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas ajaa päätöskisassa parhaan suomalaisen tittelistä: ”Ei sitä kukaan muistele jälkikäteen”

Urheilu
 
PAULO WHITAKER / reuters
Valtteri Bottas oli viides Sao Paulossa.
Valtteri Bottas oli viides Sao Paulossa. Kuva: PAULO WHITAKER / reuters

Valtteri Bottas on yhden pisteen Kimi Räikkösen edellä kuljettajien MM-sarjassa ennen Abu Dhabin finaalikisaa. Yas Marinan radalla ratkaistaan näin F1-urheilun Suomen mestari.

”Siitä tulee jännittävä kisa meidän kesken. Kumpi tahansa on edellä, on edellä myös sarjassa”, Bottas aprikoi kuultuaan pistetilanteen.

”Tietysti nelossija on parempi kuin viides. Vaikka ei sillä ole niin väliä, koska ei sitä kukaan muistele jälkikäteen, onko kuljettaja sarjassa neljäs tai viides. Tietysti pyrin aina tekemään maksimisuorituksen. Se ratkaisee, miten sijoitumme. Toivottavasti Abu Dhabista tulee hyvää viikonloppu, pääsemme nauttimaan ja ajamaan hyvän kisan”, Räikkönen summaili.

Brasilian GP-kisassa suomalaiskaksikko päätyi startin jälkeen peräkkäin, kun Räikkösen lähtö ei täysin onnistunut, mutta Bottas sai mainion kiihdytyksen. Miehet ajoivat samoilla sijoilla (4 & 5) maaliin asti.

”Startti oli parasta koko kisassa. Se meni jännäksi. Näin tilaa oikealla siellä viivan vieressä, tajusin Nico Hülkenbergin tietävän minun tulevan sieltä, ja annoin mennä”, Bottas selvitti ohitustaan.

”Startti oli ihan kohtuullinen, renkaat vähän sutivat, mutta pystyin pitämään paikkani. Seurasin alussa Sebastian Vetteliä, kunnes tuli vaikeuksia renkaiden kanssa”, Räikkönen selvitti omaa kisa-avaustaan.

Williams varmisti Brasiliassa valmistajien MM-sarjan kolmossijan, vaikka Felipe Massan tuomat neljä pistettä mitätöitiin rengaslämpöjen ylittämisestä.

”Voimme olla ylpeitä kolmossijasta. Se merkitsee paljon meille”, Bottas kiitteli.

PAULO WHITAKER reuters
Kimi Räikkönen kurvaili tapahtumaköyhän kisan neljänneksi.
Kimi Räikkönen kurvaili tapahtumaköyhän kisan neljänneksi.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?