Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Fredrik Lassas jatkaa IFK:ssa – tavoitteet ulkomaan kentillä

Urheilu
 
Vesa Koivunen HS
Fredrik Lassas (oik.) taistelussa VPS:n Juho Mäkelän kanssa Veikkausliigan ottelussa 17. syyskuuta.
Fredrik Lassas (oik.) taistelussa VPS:n Juho Mäkelän kanssa Veikkausliigan ottelussa 17. syyskuuta. Kuva: Vesa Koivunen HS

Helsingin IFK on solminut ensi kauden kestävän sopimuksen keskikenttäpelaaja Fredrik Lassaksen kanssa. Alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja teki viime kaudella yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä pelaamissaan 25 ottelussa.

19-vuotias kertoo olevansa tyytyväinen kauteensa, mutta parannettavaakin jäi.

”Mennyt kausi oli minulle ensimmäinen avainroolissa, ja nälkää sekä parannettavaa jäi tulevaksi kaudeksi. Sijoitus sarjassa oli koko joukkueelle lievä pettymys, sillä joukkueessa oli potentiaalia paremmillekin sijoituksille”, Lassas kommentoi HIFK:n verkkosivulla.

Ensi kauden tavoitteena on tasaisuuden ja tehokkuuden lisääminen.

”Ulkomaat ovat selkeä henkilökohtainen tavoitteeni tulevalla kaudella. Joukkueen tavoitteena on aina mitali, mutta se vaatii kovaa työntekoa ja itsensä ylittämistä kaikilta”, Lassas sanoo.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä vakuuttaa tyytyväisyyttään jatkosopimuksen syntyyn.

”Fredan päivittäisessä tekemisessä näkyy halu kehittyä koko ajan entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi. Miehessä on valtava potentiaali ja hänestä ollaan jatkuvasti kiinnostuneita myös ulkomaisissa seuroissa. Nuoren miehen paineensietokyvystä kertoo, että hän joutui nousijajoukkueessa heti isoon rooliin ja pelasi erinomaisen debyyttikauden IFK:ssa”, Määttää sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!