Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henri Kontinen saa nelinpeliparikseen grand slam -finalistin

Urheilu
 
Peter van den Berg
Henri Kontinen (oik.) ei jatka enää Marin Draganjan kanssa nelinpelejä tenniksen ATP-kiertueella. Wimbledonissa he olivat vielä parina.
Henri Kontinen (oik.) ei jatka enää Marin Draganjan kanssa nelinpelejä tenniksen ATP-kiertueella. Wimbledonissa he olivat vielä parina. Kuva: Peter van den Berg

Tenniksenpelaaja Henri Kontiset hyvät otteet maailmalla on huomattu. Australialainen John Peers, 27, kysyi pari kuukautta sitten, ryhtyisikö Kontinen pelaamaan hänen kanssaan ATP-kiertueen nelinpelissä.

”Vähän sellainen mahdollisuus, että oli pakko tarttua”, Kontinen sanoi HS:lle Talin tenniskeskuksessa maanantaina.

Kontinen ja hänen vakioparinsa Marin Draganja voittivat tänä vuonna kolme ATP-turnausta yhdessä. Sitten Draganja loukkaantui ja pari vaihtui. Treat Hueyn kanssa Kontinen voitti kaksi turnausta lisää.

”Soitin Draganjalle ja sanoin tällaisesta mahdollisuudesta. Hän oli sitä mieltä, että ilman muuta”, Kontinen sanoi.

Peers on tältä vuodelta kaksinkertainen grand slam -finalisti. Hän selviytyi Wimbledonin ja US Openin loppuotteluihin nykyisen parinsa Jamie Murrayn kanssa.

”Tykkään hänen pelityylistään, hyvä asenne ja oli paljon hyvää”, Kontinen sanoi Peersistä, joka kuuluu nelinpelin ATP-listalla kymmenen joukkoon. Parina Peers ja Murray pelaavat Lontoon ATP-finaaleissa tällä viikolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!