Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IFK voitti, Elkins sai kovan tärskyn ja nyrkkitappelu päätti illan, pelikieltoja luvassa

Urheilu
 
Corey Elkins talutettiin jäältä — törkeä taklaus vai ikävä sattuma?
Corey Elkins talutettiin jäältä — törkeä taklaus vai ikävä sattuma?
HIFK:lle saattoi tulla jobinpostia, kun jenkkisentteri Elkins satutti vierasjoukkueen niitin seurauksena itsensä. Tilanteesta ei vihelletty jäähyä.

Helsingin IFK:n ja SaiPan kohtaaminen päättyi melkoiseen nyrkkien ja kuumien tunteiden vaihtoon.

Kotijoukkue IFK voitti 4-3, mutta se jäi sivuseikaksi, kun nyrkit alkoivat heilua.

IFK:lle tuli hintaa ottelusta, kun Elkins loukkaantui toisen erän lopussa Mikael Kurosen kovan taklauksen alla. Elkins jäi ottamaan vähän syvempään happea, kun taklaus kolhaisi hänen päätään.

Elkins koetti nenäänsä luistellessaan pois jäältä muiden pelaajien saattelemana.

Taklaustilanne ei jäänyt siihen. Micke-Max Åsten kosti paljain nyrkein vähän ennen ottelun loppua. Åsten hyökkäsi Kurosen kimppuun, joka menetti kypäränsä. Kovat nyrkiniskut aukaisivat Kurosen nenän.

Tuomio: molemmat lensivät ulos. Entä sitten johtopäätös: tätä ei olisi tullut, jos tuomarit olisivat antaneet Kuroselle jäähyn Elkinsin taklaamisesta.

Ja mikä on seuraus: Liigan kurinpitäjä Sampo Liusjärvi saa taas työpöydälleen tulikuumaa materiaalia ja pelikieltoa paukkuu.

IFK:n ja SaiPan otteluissa ovat voittajat olleet yleensä vaikeasti veikattavissa. Näiden kahden joukkueen lottosarjassa tuli kotijoukkue IFK vuoroon, kun se otti komeiden maalien jälkeen makeat pisteet.

Laitahyökkääjä Juuso Puustinen survoi etukulmasta IFK:n avausmaalin. Se meni vielä vähän enemmän työmiesosastolle kuin klassisiin suorituksiin, mutta IFK:n 2-1-osuma voisi olla suoraan jääkiekon kultaisesta ohjekirjasta.

Toinen erä oli juuri alkanut ja viimeiset katsojat eivät ehtineet edes penkeilleen Nordenskiöldinkadun pyhätössä, kun Tommi Taimi juhli kauden avausmaaliaan.

Corey Elkins toi kiekkoa ylös laitaa pitkin, pari katsetta keskelle, yksi taakse ja sen jälkeen lähti kiva syöttö takaa tulleelle Taimille. Laukaus lähti heti ja kilven puolelle yläkulmaan. Taas oli aika soittaa kotijoukkueen maalimusiikkia.

Elkins katsoi hienosti, voisi takaa tulla vapaa pelaaja, ja tulihan sieltä. Erinomainen pelinlukutaito.

Lukuisat katsojat IFK:n kotihallissa osoittivat seisaaltaan suosiota, kun Tomas Zaborsky teki ylivoimahyökkäyksestä 3–1-johtoon. Zaborsky ja Siim Liivik pääsivät kahden miehen voimalla SaiPa-pakki Johan Larssonia vastaan.

Zaborsky syötti ensin Liivikille, joka antoi takaisin. Maalihan siitä tuli.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!