Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IFK:n Åsten hyökkäsi tappelemaan takaapäin

Urheilu
 
Vesa Koivunen
HIFK:n Arttu Luttinen väänsi Tommi Jokisen kanssa.
HIFK:n Arttu Luttinen väänsi Tommi Jokisen kanssa. Kuva: Vesa Koivunen
HIFK4SaiPa3

Helsingin IFK:n ja Saipan välisen ottelun tulos siirtyi kivuttomasti sarjataulukkoon, mutta muuta kivutonta kiekkoillassa ei ollutkaan.

IFK voitti pelin 4–3 ja jäähyminuutit 33–31. Pelikiellot menivät tasan, mutta tappeluhalukkuudessa IFK näytti intonsa.

Kaikki alkoi toisen erän lopussa. Corey Elkins oli syöttänyt kiekon lavastaan, kun SaiPan Mikael Kuronen tömäytti taklauksensa. Hartiasuoja osui Elkinsiä päähän, ja amerikkalaishyökkääjä otti happea sen minkä keuhkoihinsa sai.

Muut pelaajat taluttivat Elkinsin ulos kaukalosta, mutta Kurosta ei kukaan ohjannut jäähylle. Erotuomarien selitys kuului, ettei kukaan nähnyt.

Toisen erän lopusta lähes kolmannen erän loppuun mentiin jääkiekkoilun merkeissä, mutta sitten Micke-Max Åsten siirtyi vapaaottelun puolelle. Hän hyökkäsi takaapäin Kurosen kimppuun, iski pari sarjaa SaiPa-pelaajan päähän ja nenän auki.

”Tiesin, että jotain tulossa, kun koko kolmannen erän yksi jos toinen kävi sanomassa. Sillai olen pettynyt, että tuli takaapäin”, Kuronen sanoi. Hän tuli rehdisti median eteen tuppo nenässä, mutta IFK ei päästänyt Åstenia esille.

SaiPan ykköshyökkääjä David McIntyre kolautti päin Robert Leinoa seitsemän sekuntia ennen loppua. Siinäkin olisi ollut aineksia pahaan tärskyyn, mutta Leinon onneksi niin ei käynyt.

Niinä hetkinä, kun kiekkoa pelattiin, IFK oli vahva. Se teki hienoja maaleja mennessään 4–1-johtoon. Lopun hässäkässä SaiPa pystyi kaventamaan maalin päähän, mutta summeri pelasti.

Otteluvalvoja Peter Pomoell vie Kurosen taklauksen kurinpitäjälle, tappelut siirtyvät sinne automaattisesti.

Rangaistuksia on luvassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!