Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

David Beckham otti huumorilla vastaan maailman seksikkäimmän tittelin: ”Tämä on urani paras hetki”

Urheilu
 
Alex Morton reuters
David Beckham pelasi Unicefin hyväntekeväisyysottelussa Manchester Unitedin Old Traffordilla 14. marraskuuta.
David Beckham pelasi Unicefin hyväntekeväisyysottelussa Manchester Unitedin Old Traffordilla 14. marraskuuta. Kuva: Alex Morton reuters

Entinen huippujalkapalloilija David Beckham on valittu People-lehden vuoden seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi.

Asiasta kerrottiin myöhään tiistai-iltana Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, jossa Beckhamin kasvoilla koristettu lehden tuore painos esiteltiin.

”Tämä on urani paras hetki, en voi uskoa tätä”, Beckham vitsaili videon välityksellä.

”Haluan luonnollisesti kiittää vanhempiani tuomisestani tähän maailmaan. Haluaisin kiittää myös parturiani, stylistiäni, Photoshopia”, hän jatkoi.

Talk show -isäntä Jimmy Kimmel pani yleisön ensin arvailemaan voittajan henkilöllisyyttä ja selvittämään kysymyksillä, kuka voisi olla kyseessä.

Voittajan paljastamiseen mennessä tiedossa oli muun muassa, että mies oli naimisissa, hänellä oli lapsia, aksentti, tatuointeja eikä ollut ollut vankilassa.

Palkinnoksi Beckham sai pienen kasvopeilin.

”En koskaan tunne itseäni seksikkääksi”, Beckham kertoo lehdelle.

”Pidän kyllä hienoista vaatteista ja puvuista, ja näytän mielelläni hyvältä, mutta en koskaan ajattele itseäni sillä tavalla.”

Viime vuonna seksikkäimmäksi valittiin australialaisnäyttelijä Chris Hemsworth, ja häntä ennen 30 vuotta jaettua titteliä ovat kantaneet muun muassa Bradley Cooper, Matt Damon, Harrison Ford, Brad Pitt, Tom Cruise ja Mel Gibson.

Beckham on jalkapallouransa jälkeen työskennellyt muun muassa valokuva- ja mainosmallina ja ollut mukana kehittämässä vaimonsa Victoria Beckhamin kanssa miesten alusvaate- ja uimahousumallistoa.

Hän pelasi uransa viimeiset vuodet Yhdysvalloissa ja on tuomassa ammattilaisjalkapallojoukkuetta Miamiin. Viimeisimpien uutisten mukaan sijoittajaryhmä on löytänyt sopivan paikan stadionin rakentamiseen.

Lähde: AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!