Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Teuvo Teräväinen loukkaantui – päävalmentaja ja pelaaja niukkasanaisina

Urheilu
 
Jan Vilén
Kamil Krzaczynski USA Today Sports
Teuvo Teräväinen on koonnut tällä kaudella tehot 4+5.
Teuvo Teräväinen on koonnut tällä kaudella tehot 4+5. Kuva: Kamil Krzaczynski USA Today Sports

NHL keskiviikkona:

Winnipeg–Vancouver 4–1 (1–0, 1–1, 2–0)

Detroit–Washington ja. 1–2 (1–1, 0–0, 0–0, 0–1)

Edmonton–Chicago ja. 3–4 (0–0, 1–2, 2–1, 0–1)

Chicago Blackhawksin Teuvo Teräväisen vaihteleva alkukausi sai ei-toivotun käänteen, kun hyökkääjä loukkaantui ottelussa Edmonton Oilersia vastaan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Teräväinen poistui kaukalosta toisen erän alkupuolella eikä enää palannut peliin. Chicago ilmoitti pelaajan kärsivän ylävartalovammasta.

Päävalmentaja Joel Quennevillen mukaan vamma ei ole vakava, ja tilannetta seurataan päivä kerrallaan. Päävalmentaja oli niukkasanainen kysyttäessä Teräväisen pelaamisesta perjantaina Calgaryssa.

”Katsotaan”, oli päävalmentajan vastaus.

”Pieni kolhu. En voi sanoa enempää,” sanoi Teräväinen itse Helsingin Sanomille ennen kuin asiasta ehdittiin edes kysyä. Teräväinen lähti muun joukkueen mukana normaalisti kohti Calgaryä.

Teräväinen ehti pelata vain 5.33 illan ottelussa, joka päättyi joukkueen 4–3-jatkoaikavoittoon. Ottelun ratkaisi vieraiden Marian Hossa, joka lämäsi kiekon läpiajonsa päätteeksi etukulmaan ohi Anders Nilssonin.

Pistepörssin kärkimies Patrick Kane komisti saldoaan kahdella syöttöpisteellä. Hänellä on koossa 19 pelistä tehot 13+17. Teräväinen on tehnyt 18 pelissä tehot 4+5. Edellisessä viidessä pelissä tehoja on syntynyt vain 0+2.

Edmontonin suomalaiset Lauri Korpikoski ja Iiro Pakarinen eivät saaneet nimeään valotaululle. Korpikoski sai peliaikaa hieman yli yhdeksän minuuttia, ja Pakarinen hieman alle. Kumpikin laukoi kahdesti kohti Chicagon maalia.

Edelliskierroksella loukkaantuneiden suomalaispelaajien tilanteesta saatiin torstaina lisätietoa. Laitataklauksen uhriksi joutunut Olli Määttä on Pittsburghin ilmoituksen mukaan sivussa 3–4 viikkoa.

St. Louisin Jori Lehterä puolestaan on mukana kokoonpanossa jo ensi yönä Buffaloa vastaan. Keskushyökkääjä sai edellisessä ottelussa Columbuksen Brandon Saadin mailasta kovan iskun kurkkuunsa ja poistui sairaalaan tutkimuksiin.

St. Louis Post-Dispatch -lehden mukaan vamma ei kuitenkaan ole vakava, mutta miehen pelaamisesta tehdään lopullinen päätös vasta aivan illan ottelun alla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!