Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Citroën pitää välivuoden rallin MM-sarjasta – tähtäimessä paluu menestysvuosien vauhtiin

Urheilu
 
Hannu Rainamo HS
Chris Meeke on ajanut Citroenin ainoan MM-voiton tällä kaudella Argentiinasta. Kuva Suomen rallista heinäkuun lopulta.
Chris Meeke on ajanut Citroenin ainoan MM-voiton tällä kaudella Argentiinasta. Kuva Suomen rallista heinäkuun lopulta. Kuva: Hannu Rainamo HS

Citroën ei osallistu rallin MM-sarjaan ensi kaudella, vaan palaa kisanäyttämöille vuonna 2017.

Tallin autoilla ovat tällä kaudella ajaneet Mads Österberg ja Chris Meeke. Norjalainen Österberg on MM-sarjassa neljäntenä 116 pisteellä, ja pohjoisirlantilainen Meeke on neljän pisteen päässä viidentenä.

Tallin tämän vuoden paras sijoitus on Meeken voitto Argentiinan rallissa huhtikuun lopulla.

WRC-autojen tekniset säännöt muuttuvat merkittävästi ensi kauden jälkeen. Kauden 2017 autojen on tarkoitus olla tehokkaampia, näyttävämpiä ja suorituskykyisempiä kuin nykyinen autot.

”Arvostamme autonvalmistajille myönnettyjä vapauksia ja kilpailla entistä mielenkiintoisemmilla autoilla kaudesta 2017 alkaen. Uusi ulkonäkö, uusi äänimaailma ja kasvavat nopeudet palkitsevat rallikatsojia reitin ja TV-ruutujen äärellä”, Citroën Racingin johtaja Yves Matton toteaa tallin tiedotteessa.

”Käytämme ensi vuoden tarkkaan valmistautuessamme uuteen tulemiseemme 14 kuukauden kuluttua, jolloin haluamme samalla palata suorituskyvyssä tasolle jolla olimme vuosina 2003–12.”

Citroën voitti autonvalmistajien merkkimestaruuden kahdeksan kertaa vuosina 2003–12 Sebastien Loebin johdolla, joka voitti yhdeksän henkilökohtaista maailmanmestaruutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?