Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NBA-mestarilta käsittämätön nousu – hurja ennätys enää kahden ottelun päässä

Urheilu
 
Jayne Kamin-Oncea USA Today Sports
Stephen Curry (oik.) jätti Chris Paulin kakkoseksi.
Stephen Curry (oik.) jätti Chris Paulin kakkoseksi. Kuva: Jayne Kamin-Oncea USA Today Sports

Koripallon NBA-sarjan hallitsevan mestarin Golden State Warriorsin otteissa ei näy jälkeäkään viimevuotisen menestyksen synnyttämästä hyvänolontunteesta tai tyytyväisyydestä. Päinvastoin.

Joukkue otti torstaina jo kauden 13. peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi Los Angeles Clippersin tiukan taistelun jälkeen lukemin 124–117.

Warriorsista tuli NBA:n historiassa vasta viides joukkue, joka on pystynyt vastaavaan, ja ennätys on enää kahden voiton päässä. Washington voitti 15 ensimmäistä otteluaan kaudella 1948–49, ja Houston teki saman kaudella 1993–94.

Clippers piti mestareita kuitenkin todella pahassa ahdingossa ja johti parhaimmillaan jo lukemin 55–32 vahvasti heittäneen takamiehensä Chris Paulin johdolla. Paul heitti lopulta 35 pistettä, mutta mestareilta löytyi vielä kovempi mies.

Viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Stephen Curry upotti heittojaan peräti 40 pisteen edestä ja johti Warriorsin onnistunutta nousua. Joukkue oli vielä viisi minuuttia ennen päätöstä kymmenen pistettä tappiolla, mutta onnistui tähtitakamiehensä johdolla NBA:n tämän kauden suurimmassa nousussa.

”Teemme aina kovasti töitä riippumatta siitä, miten huonosti pelaamme. Tavoitteemme on, ettemme tekisi otteluista näin vaikeita itsellemme”, Curry totesi liigan verkkosivuilla.

Curry istui ensimmäisellä neljänneksellä penkillä kahden virheen ja kahden pallonmenetyksen jälkeen ja sai kasaan vain kolme pistettä. Lopulta 33,7 pistettä peliä kohti heittäneen takamiehen heitto alkoi kuitenkin pudota.

”Tilastot näyttävät hyviltä, mutta minun pitää olla paljon parempi kuin tänään.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!