Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

El Clásicon ympärillä massiiviset turvatoimet – poliiseja kuusi kertaa tavallista enemmän

Urheilu
 
PAUL HANNA / REUTERS
Real Madridin pelaajat valmistautuivat perjantaina otteluun FC Barcelonaa vastaan.
Real Madridin pelaajat valmistautuivat perjantaina otteluun FC Barcelonaa vastaan. Kuva: PAUL HANNA / REUTERS

Espanjan poliisi on kiristänyt turvatoimiaan Real Madridin ja FC Barcelonan välillä pelattavan klassikko-ottelun ympärillä Pariisin terrori-iskujen vuoksi. Espanjalaisen jalkapalloilun El Clásico pelataan Realin kotistadionilla Santiago Bernabéulla lauantaina.

Uutistoimisto AFP:n mukaan ottelun turvallisuustoimet työllistävät noin 1 200 poliisia. Määrä on kuusi kertaa suurempi kuin normaalissa korkean turvallisuusriskin otteluksi määritellyssä pelissä.

Real Madridin ja FC Barcelonan välinen liigakamppailu on viikonlopun kiinnostavin jalkapallotapahtuma. Otteluihin liittyviä turvatoimia on toki kiristetty ympäri Eurooppaa.

Pariisissa viikko sitten perjantaina 13. marraskuuta tapahtunut terrori-iskujen sarja ulottui Stade de Francen jalkapallostadionille, jossa oli meneillään Ranskan ja Saksan välinen ystävyysottelu. Kaksi itsemurhapommittajaa iski stadionin sisäänkäyneillä ja yksi McDonald’sin ravintolassa.

Tämän viikon tiistaina Saksan ja Hollannin välinen ystävyysottelu Saksan Hannoverissa peruttiin, koska poliisi oli saanut vihjeen räjähdeiskusta stadionille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?