Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PSG:n valmentaja raivostui Pariisin terrori-iskuja käsittelevästä kysymyksestä

Urheilu
 
Sergio Perez / Reuters
Laurent Blanc
Laurent Blanc Kuva: Sergio Perez / Reuters

Ranskan jalkapalloliigassa pelaavan Paris Saint-Germainin päävalmentaja Laurent Blanc uhkasi poistua kesken lehdistötilaisuuden perjantaina. Blanc hermostui, kun häneltä kysyttiin useamman kerran Pariisin terrori-iskuista.

Kysymys, joka sai Blancin raivostumaan liittyi siihen, kuinka tietyt pelaajat olivat menettäneet läheisiään Pariisin terrori-iskuissa. Toimittajat halusivat tietää, miten se vaikuttaa joukkueeseen. Blancilta oli kysytty samasta aikaisemminkin.

”Emme puhu tästä aiheesta koko lehdistötilaisuuden aikana, koska voin vakuuttaa, että jos kysytte vielä yhden kysymyksen tästä aiheestä, minä lähden”, Blanc sanoi ääntään korottaen.

Blanc kommentoi terrori-iskujen vaikutusta yleisemmällä tasolla lehdistötilaisuuden alussa. Sen jälkeen hän ei olisi halunnut palata aiheeseen.

”Tänä viikonloppuna on vaikeaa pelata jalkapalloa, mutta meidän täytyy tehdä niin, koska pelien peruminen olisi voitto terroristeille”, Blanc sanoi.

PSG:n pelaajista läheisiä ystäviään menettivät lehtitietojen mukaan maalivahti Salvatore Sirigu ja keskikenttäpelaaja Javier Pastore. PSG kohtaa lauantaina vieraskentällä Lorientin. Pastore jättää ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi.

”Siellä on työ tehtävänä, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Mutta elämä jatkuu”, Blanc totesi.

Blancin mukaan yksikään PSG:n pelaajista ei ole pyytänyt häneltä lepovuoroa lauantain otteluun Lorientia vastaan.

Lähteet: AFP, AP.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!