Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päätös Messin pelaamisesta Espanjan liigan klassikko-ottelussa tehdään viime hetkillä

Urheilu
 
Javier Barbancho / Reuters
Barcelona toivoo, että Lionel Messi olisi pelikunnossa Real Madridia vastaan.
Barcelona toivoo, että Lionel Messi olisi pelikunnossa Real Madridia vastaan. Kuva: Javier Barbancho / Reuters

Jalkapalloa seuraavan maailman huulilla on yksi kysymys yli muiden ennen Real Madridin ja Barcelonan tämän illan El Clásicoa: Onko Lionel Messi pelikunnossa?

Argentiinalaistähti loukkasi polvensa 26. syyskuuta, ja toipumisesta on tihkunut vain vähän tietoa. Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique aikoo venyttää päätöstä Messin peluuttamisesta viimeiseen asti.

Artikkeliin liittyvät

”On selvää, ettei hän ole sataprosenttisessa kunnossa fyysisesti, mutta pelaa hän tai ei, hyvä uutinen on, että hän on toipunut”, Enrique sanoi AFP:lle.

Barçan hyökkäys on tosin ollut tehokas ilman Messiäkin, sillä maalipörssiä johtava Neymar ja kakkosena oleva Luis Suárez ovat tehneet kuudessa pelissä kahdeksan maalia mieheen.

”Leo on pelaaja, joka voi ratkaista minkä tahansa ottelun. Joukkueen täytyy kuitenkin myös auttaa häntä, sillä hän ei ole pelannut kahteen kuukauteen”, Suárez totesi espanjalaislehti Marcalle.

Real Madrid pääsee peliin parhaalla kokoonpanollaan, sillä sairastupa on vihdoin tyhjä – ainakin hetkellisesti. Kapteeni Sergio Ramos kärsii olkapäävammasta, mutta aikoo pelata Barcelonaa vastaan kipulääkkeiden avulla ja suuntaa todennäköisesti leikkaukseen El Clásicon jälkeen. Cristiano Ronaldolta odotetaan tason nostoa, sillä mies on esiintynyt haluttomasti ja tehottomasti edellisissä liigapeleissään. Tehojen löytymistä helpottanee ranskalaiskärki Karim Benzeman paluu kokoonpanoon.

El Clásico pelataan Realin kotistadionilla Santiago Bernabéulla tiukkojen turvatoimien huomassa. Espanjan poliisi on kiristänyt turvatoimiaan Pariisin tuhoisien terrori-iskujen vuoksi.

Uutistoimisto AFP:n mukaan ottelun turvallisuustoimet työllistävät noin 1 200 poliisia. Määrä on kuusi kertaa suurempi kuin normaalissa korkean turvallisuusriskin otteluksi määritellyssä pelissä.

Real Madridin ja FC Barcelonan välinen liigakamppailu on viikonlopun kiinnostavin jalkapallotapahtuma.

Otteluihin liittyviä turvatoimia on toki kiristetty muissakin otteluissa ympäri Eurooppaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!