Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kulizhnikov luisteli ensimmäisenä alle 34 sekunnin – Poutala kahdeksas maailmancupissa

Urheilu
 
Juhani Niiranen / HS
Mika Poutalan kausi on alkanut hyvin. Viikko sitten hän nousi ensi kertaa viiteen vuoteen palkintopallille pikaluistelun maailmancupissa.
Mika Poutalan kausi on alkanut hyvin. Viikko sitten hän nousi ensi kertaa viiteen vuoteen palkintopallille pikaluistelun maailmancupissa. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Venäjän Pavel Kulizhnikov luisteli ensimmäisenä ihmisenä 500 metriä alle 34 sekunnin maailmancupin kisassa Salt Lake Cityssä. Kulizhnikovin aika oli 33,98. Viikko sitten hän luisteli myös ME:n 34 sekuntia tasan.

Mika Poutala sijoittui lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa luistellussa kilpailussa kahdeksanneksi ajalla 34,50.

”Positiivista oli kauden paras ensimmäinen satanen, vaikka luistelu oli muuten epäonnistunut”, sanoi Poutala. Maailmancupin yhteispisteissä Poutala oli ennen viime yönä luisteltua tuhannen metrin kisaa kolmantena.

”Tonnille lähden hakemaan hyvää luistelua. Viime viikonloppuna meni jo hyvin. Taktiikan luon vasta sitten, kun saan tietoon, kuka on parina”, sanoi Poutala tiedotteessa.

Poutala luisteli viikko sitten Calgaryssa Suomen ennätyksen 34,28.

B-ryhmässä Pekka Koskela luisteli ajan 35,32, jolla hän oli sijalla 20. Juho Vaittinen luisteli ennätyksensä 35,82 (26.).

Elina Risku avasi viikonlopun kisat 500 metrin B-ryhmässä ajalla 38,79. Aika on 0,09 sekuntia Calgaryssä viime viikonloppuna luistellusta Suomen ennätyksestä.

Riskun sijoitus oli 12. Kauden ensimmäiset maailmancupin pisteet jäivät 0,14 sekunnin päähän.

Naisten 500 metriä voitti ylivoimaisesti Kiinan Hong Zhang 36,57. Kiinalaisen kierrosaika 25,93 kisassa oli kaikkien aikojen nopein naisluistelijalle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!