Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jääkiekkoliigan synkkä viikko sai jatkoa: Taas päähän kohdistunut taklaus

Urheilu
 
Liigassa kuohuu jälleen - taas päähän kohdistunut taklaus!
Liigassa kuohuu jälleen - taas päähän kohdistunut taklaus!
Viime aikoina SM-liigassa on nähty paljon loukkaantumisia ja likaisia temppuja. Satakunnan derbyssä Raumalla Ässien Tapio Sammalkangas saa suihkukomennuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta. Taklauksen kohteena oli Lukon Teemu Nurmi. Nurmi ja Lukko selviävät tilanteesta säikähdyksellä eikä Nurmi onneksi tilanteessa loukkaannu.

Jääkiekon SM-liigassa nähtiin lauantaina kahdeksan päivän sisään jo viidennessä ottelussa ruma ja vaarallinen teko.

Porin Ässien Tapio Sammalkangas sai 5+20 minuutin jäähyn taklattuaan Rauman Lukon Teemu Nurmea päähän ottelun ensimmäisessä erässä. Ässät pelasi jo valmiiksi alivoimalla kun Sammalkangas taklasi kiekkoa tavoitellutta Nurmea päähän.

Nurmi putosi iskun jälkeen polvilleen, mutta selvisi tilanteesta ilmeisesti kuitenkin ilman vammoja. Sammalkangas sen sijaan sai suihkukomennuksen.

Kotijoukkue Lukon peli meni tilanteesta ilmeisen sekaisin. Se pääsi Sammalkankaan ulosajon jälkeen pelaamaan minuutin kahden pelaajan ylivoimalla ja tämän jälkeen vielä neljä minuuttia yhden pelaajan ylivoimalla, mutta ei onnistunut tekemään johtomaalia.

Ässät otti lopulta kaksi vieraspistettä voittomaalikisan jälkeen. Ratkaisevan 4–3-osuman viimeisteli Lukko-vahti Ryan Zapolskin taakse Pat Mullane. Mullane laukoi myös joukkueensa 1–0-johtomaalin toisessa erässä.

Mullanen lisäksi Ässien parhaimmisto oli maalivahti Andreas Bernard, joka torjui ottelussa 31 laukausta.

Jääkiekkoliigan viimeinen viikko on sisältänyt useita vaarallisia tilanteita. Liiga on jakanut niistä pelikieltoja yhteensä 22 ottelua.

Ilveksen Antti Tyrväinen sai yhdeksän ottelun pelikiellon taklattuaan viime viikon perjantaina Tapparan Kristian Kuuselaa päähän. Tyrväinen on valittanut päätöksestä Urheilun oikeusturvalautakuntaan, ja hakee rangaistukseensa alennusta.

Kuusela taklauksen takia poissa kokoonpanosta kahdesta ottelusta.

Turun Palloseuran maalivahti Teemu Lassila sai seitsemän ottelun pelikiellon huitaistuaan mailallaan Ässien Jos Grattonia päähän keskiviikkona. Gratton sai kasvoihinsa ison haavan ja on sairauslomalla tapahtuman vuoksi 1–2 viikkoa.

Helsingin IFK:n Micke-Max Åsten sai puolestaan kolmen ottelun pelikiellon hyökättyään SaiPan Mikael Kurosen kimppuun tiistain ottelussa. Kuronen oli edellisessä erässä taklannut IFK:n Corey Elkinsiä sillä seurauksella, että tämä joutui jättämään kaukalon.

Elkins oli Kurosen taklauksen takia sivussa yhdestä ottelusta.

Tapparan Markus Kankaanperä sai kolmen ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta. Uhrina oli Ilveksen hyökkääjä Joonas Vihko.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!