Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK ryösti pisteet Kuopiossa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
KalPa2HIFK3

Jouni Huttunen

Ari Pusa HS

Nyt se on sitten nähty. Voitosta voittoon KalPaa johdattanut maalivahti Eero Kilpeläinen otettiin vaihtoon kesken pelin.

Tempun teki HIFK, joka nousi 3–2-voittonsa myötä harvinaiseen pisteryöstöön Kuopiossa. HIFK:n maaleista vastasivat Corey Elkins, Mika Partanen ja Robert Leino.

”Elkinsin maali vapautti pelimme. Täällä on ollut vaikeaa, mutta nyt avausmaali helpotti oikeasti”, sanoi HIFK:n päävalmentaja Antti Törmänen. ”KalPa on nykykunnossaan todella vaikeasti voitettavissa oleva joukkue.”

Liigassa nähtiin lauantaina kahdeksan päivän sisään viidennessä ottelussa vaarallinen taklaus. Ässien Tapio Sammalkangas sai 5+20 minuutin jäähyn päähän kohdistuneesta taklauksesta. Lukon Teemu Nurmi putosi polvilleen, mutta selvisi tilanteesta ilmeisesti ilman vammoja. Sammalkangas sen sijaan passitettiin ulos kentältä. Lukko hävisi voittolaukauskisassa 3–4.

Huippuhetket: KalPa - HIFK
Huippuhetket: KalPa - HIFK
Kuopiossa KalPan ja HIFK:n välillä nähtiin todellinen jännitysnäytelmä. HIFK johti ottelua jo 3-0, mutta KalPa heräsi ottelun päätöserässä. Kotijoukkueen loppukiri ei kuitenkaan riitä, ja pisteet vierailijoille lukemin 2-3.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!