Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mika Poutalalle uran toiseksi paras aika tonnilla

Urheilu
 
HS

Pikaluistelu. Mika Poutala on hyvässä kunnossa. Poutala sijoittui lauantaina kahdeksanneksi Salt Lake Cityn maailmancupin 1 000 metrin kisassa ajalla 1.07,63. Aika on Poutalan uran toiseksi paras tonnilla. Hän jäi neljä kymmenystä palkintosijasta.

”Hyvä veto. Jaksoin hyvin viimeisen kierroksen, mutta viimeiseen kaarteeseen tuli lopussa horjahdus, joka verotti kymmenyksen tai kaksi. En olisi uskonut ennen kauden alkua, että tonnikin kulkee näin hyvin”, Poutala sanoi tiedotteessa.

Kovempaa Poutala on luistellut vain samalla radalla kuusi vuotta sitten. Matkan SE on Pekka Koskelan 1.07,00 vuodelta 2007 samalta radalta. Se oli tuolloin myös ME-aika.

Kisan voiton vei hurjassa kunnossa oleva Venäjän Pavel Kulizhnikov ajalla 1.06,70. Perjantaina Kulizhnikov luisteli ensimmäisenä 500 metrin matkan alle 34 sekunnin, 33,98.

Pekka Koskela luisteli 1 000 metrin B-ryhmässä ajan 1.09,40 ja oli 17:s. Elina Risku avasi maailmancupin pistetilinsä luisteltuaan 500 metrin B-ryhmässä seitsemänneksi ajalla 38,71.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!