Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poutalalla mainio mc-viikonloppu: ”Tämä on iso itsevarmuusbuusti”

Urheilu
 
Todd Korol / Reuters
Mika Poutala
Mika Poutala Kuva: Todd Korol / Reuters

Pikaluistelija Mika Poutalan viikonloppu Salt Lake Cityn maailmancupissa sujui erinomaisesti. Lauantaina hän oli 1000 metrin kisassa kahdeksas. Sunnuntaina Poutala sijoittui 500 metrillä neljänneksi.

Molemmilla matkoilla hän lähenteli omia ennätyslukemiaan. Lauantain aika 1.07,63 on Poutalan uran toiseksi paras 1000 metrillä. Sunnuntaina hän luisteli 500 metrillä uransa kolmanneksi nopeimman ajan 34,37.

500 metrillä Poutala jäi vain sadasosan päähän paikasta palkintopallilla. Sunnuntain kisan voitti Venäjän Pavel Kuližnikov ajalla 34,13. Toiseksi tuli Kanadan William Dutton (34,34) ja kolmanneksi Duttonin maanmies Laurent Dubreuil (34,36).

”Tänään oli tosi hyvää tekemistä jäällä. Ei mitään isompia virheitä, puhdas ja semmoinen suhtvarma luistelu. Heti oltiin kolkuttelemassa sillä palkintopallia. Mä olen todella tyytyväinen tämän päivän luisteluun”, Poutala kommentoi tiedotteessa.

Poutala oli erittäin tyytyväinen viikonloppuunsa Salt Lake Cityssä.

”Pohjois-Amerikan kiertue antoi itsevarmuutta todella paljon. Hyvällä, normaalilla tekemisellä, on aina taistelmassa palkintopallisijoituksesta. En tiedä, uskalsinko toivoa ennen kauden alkua tällaista, mutta tämä on iso itsevarmuusbuusti”

Maailmancupin kokonaiskilpailussa Poutala on 500 metrin lajicupissa kolmannella tilalla. Poutalalla on kasassa 212 pistettä. Venäjän Kuližnikovilla on täydet 400 pistettä ja Kanadan Duttonilla 300.

Poutalan kausi jatkuu maailmancupin osalta Saksan Inzellissä joulukuun alussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!