Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sepp Blatter kertoo käyneensä kuoleman porteilla: ”Olin laulavien enkelien keskuudessa”

Urheilu
 
ARND WIEGMANN / Reuters
Sepp Blatter
Sepp Blatter Kuva: ARND WIEGMANN / Reuters

Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan hyllytetty puheenjohtaja Sepp Blatter paljasti sveitsiläisen tv-kanavan haastattelussa olleensa lähellä kuolemaa.

Blatter, 79, joutui sairaalaan marraskuussa. Korruptioepäilyjen kohteena olevan Blatterin terveysongelmat johtuivat työstressistä.

Sveisiläinen tv-kanava RTS haastatteli Blatteria ja julkaisi ennakkopätkän haastattelusta, joka näytetään kokonaisuudessaan keskiviikkona.

Haastattelussa Blatter paljastaa käyneensä sairaalassa ollessaan kuoleman porteilla.

”Olin laulavien enkelien ja tulen kanssa olleen paholaisen keskuudessa. Mutta ne olivat enkelit, jotka lauloivat”, Blatter sanoi.

Blatter on ollut kovassa pyörityksessä viime keväästä lähtien, kun Fifan lahjusskandaali alkoi purkautua. Myös Blatteria syytetään väärinkäytöksistä ja tällä hetkellä hänet on hyllytetty kaikesta Fifan toiminnasta.

Korruptiosotku sai Blatterin hermoromahduksen partaalle.

”Paineet olivat valtavat. Jos on vahva henkisesti, voi kestää paineet, mutta jossain vaiheessa keho sanoo ei”, Blatter kertoi.

Blatter vietti marraskuun alussa sairaalassa muutaman päivän. Hän pääsi sairaalasta kotiin 12. marraskuuta.

Blatterin stressi saattaa kuitenkin jälleen kasvaa lähipäivinä. Fifan eettinen komitea antaa päätöksensä Blatterin ja Euroopan jalkapalloliiton Uefan puheenjohtajan Michel Platinin korruptioepäilyistä joulukuussa, komitean tuomiovaltaa käyttävä elin kertoi maanantaina.

Eettisen komitean tutkijat saivat työnsä päätökseen lauantaina ja esittivät tuomiota korruptiosta sekä Platinille että Platterille.

Tuomio tuhoaisi Platinin mahdollisuudet Fifan seuraavaksi puheenjohtajaksi. Fifan syytteiden lisäksi sveitsiläinen syyttäjänvirasto on kuulustellut Platinia Fifan maksamasta 2 miljoonan dollarin palkkiosta.

Fifaa vuodesta 1998 johtaneelle Sepp Blatterille valitaan seuraaja helmikuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!