Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rafa Benitez pysyy Realissa – ”Uskomme ja luotamme häneen täysin”

Urheilu
 
Sergio Perez / Reuters
Rafael Benitez on ollut median huomion kohteena pitkin syksyä. Voitoista huolimatta Real Madridin peli ei ole tyydyttänyt vaativia faneja ja kriitikoita.
Rafael Benitez on ollut median huomion kohteena pitkin syksyä. Voitoista huolimatta Real Madridin peli ei ole tyydyttänyt vaativia faneja ja kriitikoita. Kuva: Sergio Perez / Reuters

Kovan kritiikin kohteeksi joutunut valmentaja Rafael Benitez saa jatkaa Real Madridissa. Seuran puheenjohtaja Florentino Perez vakuutti maanantai-iltana järjestetyssä tiedotustilaisuudessa tukevansa Beniteziä.

”Uskomme ja luotamme häneen täysin. Hän on vasta aloittanut. Antakaa hänen tehdä työtään. Hän saavuttaa tavoitteensa”, Perez sanoi.

Spekulaatiot Benitezin potkuista saivat vauhtia sen jälkeen, kun Real Madrid hävisi FC Barcelonalle kotikentällään 0–4 viime lauantaina pelatussa Espanjan liigan huippukamppailussa El Clásicossa.

Real oli täysin aseeton Barcaa vastaan, ja esimerkiksi supertähti Criatiano Ronaldo näytti läpeensä turhautuneelta ottelun jälkeen. Samoin turhautuivat myös Realin fanit, jotka heiluttivat valkoisia lappuja protestiksi Benitezille ja joukkueen esitykselle.

Benitezin joukkue ei pelaa tavalla, johon kotiyleisö on tottunut. Iloisesta, taitavasta ja nopeasta hyökkäyspelistä on jäljellä vain rippeet.

Villeimmät vahvistamattomat tiedot kertoivat viikonloppuna, että Ronaldo olisi jopa sanonut pelin jälkeen, että joko hän tai Benitez lähtee. Lisää löylyä tilanteeseen loivat brittimedia ja Manchester Unitedin valmentaja Louis van Gaal, joka sanoi ottavansa Ronaldon mielellään takaisin ManUun, jos portugalilainen vain haluaa palata seuraan, josta hän aikoinaan Realiin lähti.

Lähtöaikeissa on huhujen mukaan ollut myös walesilainen hyökkääjä Gareth Bale.

Benitezin tilalle espanjalaislehdistö oli jo palauttamassa italialaista Carlo Ancelottia, joka valmensi seuraa vielä viime kaudella.

Järjestämällä lehdistötilaisuuden Perez halusi rauhoittaa tilanteen. Vastatessaan lehdistön kysymyksiin hän ei kuitenkaan tyrmännyt mahdollisuutta, että Ancelotti vielä palaisi.

”Ei sitä tiedä mitä puolessa vuodessa ehtii tapahtua”, Perez totesi BBC:n mukaan.

Paul Hanna / Reuters
Real Madridin Cristiano Ronaldo taivasteli hukattuja tilanteita ottelussa FC Barcelonaa vastaan.
Real Madridin Cristiano Ronaldo taivasteli hukattuja tilanteita ottelussa FC Barcelonaa vastaan.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?