Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sepp Blatter sanoo käyneensä lähellä kuolemaa: ”Olin enkelien keskuudessa”

Urheilu
 
ARND WIEGMANN / Reuters
Sepp Blatter
Sepp Blatter Kuva: ARND WIEGMANN / Reuters

Jalkapallo. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan hyllytetty puheenjohtaja Sepp Blatter paljasti sveitsiläisen tv-kanavan haastattelussa olleensa lähellä kuolemaa. ”Olin laulavien enkelien ja tulen kanssa olleen paholaisen keskuudessa. Mutta ne olivat enkelit, jotka lauloivat”, Blatter sanoi.

Blatter, 79, joutui sairaalaan marraskuussa. Työstressi vei voimat. ”Jos on vahva henkisesti, voi kestää paineet, mutta jossain vaiheessa keho sanoo ei”, Blatter kertoi haastattelussa.

Blatterin stressi saattaa kasvaa entisestään lähipäivinä. Fifan eettinen komitea antaa päätöksensä Blatterin ja Euroopan jalkapalloliiton Uefan Michel Platinin korruptioepäilyistä joulukuussa, komitean tuomiovaltaa käyttävä elin kertoi maanantaina. Eettisen komitean tutkijat saivat työnsä päätökseen lauantaina ja esittivät tuomioita sekä Platinille että Platterille.

Tuomio tuhoaisi Platinin mahdollisuudet Fifan seuraavaksi puheenjohtajaksi. Myös sveitsiläinen syyttäjänvirasto on kuulustellut Platinia Fifan maksamasta 2 miljoonan dollarin palkkiosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!