Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hannes Hyvönen olisi antanut Lassilalle loppukauden pelikiellon: ”Tietää tasan tarkkaan, mihin maila lähtee”

Urheilu
 
Vesa-Matti Väärä / HS
Teemu Lassila sai seitsemän ottelun pelikiellon huitomisesta. Kuva vuodelta 2014.
Teemu Lassila sai seitsemän ottelun pelikiellon huitomisesta. Kuva vuodelta 2014. Kuva: Vesa-Matti Väärä / HS

Entinen jääkiekkotähti Hannes Hyvönen pitää Turun Palloseuran maalivahdin Teemu Lassilan huitomisesta saamaa pelikieltoa aivan liian lyhyenä.

Lassila sai seitsemän ottelun pelikiellon huitaistuaan mailallaan Ässien hyökkääjää Josh Grattonia kasvoihin. Grattonin vammat eivät vaikuttaneet alkuun kovin vakavilta, mutta tuoreimpien tietojen mukaan hänen silmäänsä on kertynyt painetta ja miestä odottaa mahdollisesti pitkä tauko kaukalosta.

Muun muassa kolme SM-kultaa ja yhden MM-pronssin urallaan voittanut Hyvönen kommentoi jääkiekon Liigan viimeaikaisia pelikieltoja vedonlyöntisivuston sivuilla julkaistavassa blogissaan ja ottaa erityistarkasteluun Lassilan tapauksen.

”Sitten oli tämä vuosituhannen vitsi, kun herra Lassila huitaisee vastustajaa maalivahdin mailalla kasvoihin ja saa naurettavat seitsemän peliä. Syynä näin pieneen pelikieltoon oli, että hän ei tarkoittanut osua kasvoihin. Öööö… mitä v****a? Lassila on 32v konkari, joka kyllä tasan tarkkaan tietää mihin osoitteeseen se maila lähtee, kun sitä heilauttaa”, Hyvönen kirjoittaa.

”Nyt on uhrin ura vaakalaudalla ja ehkä jopa hänen näkökykynsä. Tästä Lassilan tempauksesta olisi pitänyt tulla vähintään koko runkosarjan pelikielto. Teolla ei ole mitään tekemistä jääkiekon tai kovuuden kanssa.”

Hyvönen muistuttaa, että kärsi itse urallaan monta pelikieltoa päähän kohdistuneista taklauksista tai ryntäämisistä.

”Tuomiota annettaessa on päättäjiltä jäänyt munat kotiin, mutta elämäähän tämä vain on ja virheistä opitaan”, Hyvönen päättää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?