Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Purppurasydämen Afganistanista saanut NFL-pelaaja vahvistaa Vantaan Taftia

Urheilu
 
Tuomas Selänne IS
Taft sai kylmää kyytiä Vaahteraliigassa viime kaudella. Kuvassa Taftin Ian Sandon (vas.) taistelussa ottelussa Butchersia vastaan.
Taft sai kylmää kyytiä Vaahteraliigassa viime kaudella. Kuvassa Taftin Ian Sandon (vas.) taistelussa ottelussa Butchersia vastaan. Kuva: Tuomas Selänne IS

Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa pelaava Vantaan Taft saa ensi kaudeksi riveihinsä mielenkiintoisen vahvistuksen, kun joukkueeseen liittyy 27-vuotias Daniel Rodriguez.

Rodriguez teki sopimuksen NFL-seura St. Louis Ramsin kanssa keväällä, mutta lopulta hän karsiutui kokoonpanosta ennen kauden alkua syksyllä. Laitahyökkääjä on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokea paljon varsinkin kentän ulkopuolella.

Yhdysvaltojen armeijassa palvellut Rodriguez oli mukana sekä Irakin että Afganistanin sodissa. Afganistanissa hän osallistui Kamdeshin taisteluun, jossa kuoli kahdeksan amerikkalaissotilasta. Rodriguez haavoittui kaulaan ja olkapäähän, ja palattuaan Yhdysvaltoihin hänet palkittiin pronssitähdellä ja purppurasydämellä.

Taft jäi viime kaudella Vaahteraliigan viimeiseksi ilman yhtään voittoa. Pisteitä joukkue teki kymmenessä ottelussa vain 80. Vantaalaisten riveissä Rodriguezille on varattu laitahyökkääjän ja lentopotkunpalauttajan roolit.

”Tulin heti toimeen Taftin päävalmentajan Stephen Stokesin kanssa. Amerikkalainen jalkapallohan on kaikkialla aina amerikkalaista jalkapalloa, mutta halusin jonnekin missä voin olla varma, että minulla on hyvät suhteet minun valmentajiin ja joukkuetovereihin. Taft tuntui heti sopivalta, ja he tekivät koko prosessin helpoksi”, Rodriguez kertoo Taftin verkkosivulla.

Hän ei halua verrata NFL-tason pelejä Suomen peleihin. Tärkeintä on päästä pelaamaan ja auttaa joukkuetta voittamaan.

"Hänen intohimonsa peliin oli täysin selvää ensi kerran keskusteltuamme”, valmentaja Stokes kehuu tulevaa taftilaista. Rodriguez saapuu Suomeen huhti–toukokuussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!