Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hullut tilastot osoittavat: Bayern johtaisi Bundesliigaa vaikka Neuer ei olisi torjunut yhtään laukausta

Urheilu
 
BENOIT TESSIER / reuters
Manuel Neuerilla ei ole ollut liikaa töitä Bayernin maalilla.
Manuel Neuerilla ei ole ollut liikaa töitä Bayernin maalilla. Kuva: BENOIT TESSIER / reuters

Bayern München on esittänyt ylivoimaisia otteita jalkapallon Saksan Bundesliigassa ja johtaa sarjaa kahdeksalla pisteellä ennen Dortmundia, kun 13 kierrosta on pelattu. Joukkue on voittanut 12 ottelua ja pelannut kerran tasan.

Saksalainen Bild-lehti innostui tutkimaan tilastoja, jotka osoittivat, että maailman parhaaksi arvostettu maalivahti Manuel Neuer on seissyt käytännössä turhaan tolppien välissä.

Bild nimittäin laski vastustajien maalia kohti suuntautuneet laukaukset alkukauden otteluista, tilastojen mukaan vain kolmen ottelun lopputulos olisi muuttunut, jos jokainen vastustajan laukaus olisi painunut verkkoon.

0–0-tasapeli Suomen maajoukkuemaalivahdin Lukas Hradeckyn edustamaa Eintracht Frankfurtia vastaan olisi vaihtunut 0–2-tappioksi.

3–0-kotivoitto Bayer Leverkusenia vastaan olisi muuttunut 3–3-tasapeliksi, ja 1–0-voitto Werder Bremenistä olisi kääntynyt 1–2-tappioksi.

Menetettyjä pisteitä olisi siis ollut yhteensä kuusi, eli Dortmund olisi kahden pisteen päässä, vaikka kaikki Bayernin maalia kohti lauotut pallot olisivat menneet sisään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!