Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin taistelu jäällä jatkuu – Porista komea voitto

Urheilu
 
Juhani Liuhala
18-vuotiaalle Arttu Ruotsalaiselle onnekas Liiga-uran avausmaali
18-vuotiaalle Arttu Ruotsalaiselle onnekas Liiga-uran avausmaali
Ässien Arttu Ruotsalainen sai ammattilaisuransa ensimmäisen maalin 18. pelissään, ja nyt rouva Fortuna oli oululaiselle suosiollinen. Ruotsalainen yrittää saada ylivoimalla kiekkoa Bluesin alivoimaneliön läpi, mutta espoolaisjoukkueen puolustaja ohjaa kiekon lopulta hanskallaan sisään.

Pori Espoon Bluesin taustalla asiat ovat sekaisin, mutta siitä huolimatta joukkue taistelee tällä hetkellä hyvällä tasolla jäällä. Tiistaina kaatui Ässät Porissa, ja pelaajat osoittavat omalla tekemisellään, ettei luovuttamismieliala ole päässyt pukukoppiin asti. Ottelu päättyi 1–3 (1–0, 0–3, 0–0).

Blues on kriisinsä keskellä onnistunut nappaamaan pisteitä viidestä ottelusta peräkkäin. Se on kova saavutus.

”Rahaa ei pelaajille tule, mutta jokainen jätkä rakastaa niin paljon pelaamista, että se on kantanut meitä eteenpäin”, maalivahti Kaapo Kähkönen analysoi.

Ensimmäisessä erässä Blues ei ollut parhaimmillaan, ja Ässät sai erässä tukun huippupaikkoja. Erinomaisesti torjunut Kähkönen piti numerot tasaisina. Toisessa erässä Ässät ei vaivautunut jäälle kuin fyysisesti, ja tämän vierailijat käyttivät tylysti hyväkseen. Peter Tiivola, Ilmari Pitkänen ja Markus Poukkula iskivät jokainen erässä maalin. Erityismaininnan ansaitsee kolmanteen maaliin huikean syötön jakanut Otso Rantakari.

Bluesin paras pelaaja oli kuitenkin Kähkönen. Kolmannessa erässä hän nappasi peräti viisitoista torjuntaa, ja kaikkiaan Kähkösen torjuntamäärä oli 33. Ässien Ari Ahonen pysäytti kiekon 24 kertaa. Tilanne ei ole voitosta huolimatta Bluesin leirissä missään nimessä helppo.

”Epävarmuudessa eläminen on kaikkein vaikeinta tässä asiassa. Ei saada mitään tietoa mistään. Pelaajien kärsivällisyys on koetuksella, ja kyllä nämä asiat ihan aidosti ovat haitanneet tekemistä. Jotain ratkaisua asioihin jo toivoisi”, valmentaja Jyrki Aho kiteytti.

Taas Porissa kummallinen maali — kiekko Ahosen selän kautta maaliin
Taas Porissa kummallinen maali — kiekko Ahosen selän kautta maaliin
Ässien 1–0-maali meni omituisesti sisään, mutta Blues päätti pistää paremmaksi. Peter Tiivolan lämäri osuu ensin maalin ristikkoon, kimpoaa maalivahti Ari Ahosen selkään ja pomppii siitä hölmistyneen Ässät-vahdin taakse.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!