Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

NBA:ssa murskataan ennätyksiä molemmissa päässä taulukkoa – Lakersin putkeen vielä matkaa

Urheilu
 
Kyle Terada USA Today Sports
Golden Staten Stephen Curry (edessä) on johtanut joukkueensa huikeaan voittoputkeen. Takana Los Angeles Lakersin Kobe Bryant.
Golden Staten Stephen Curry (edessä) on johtanut joukkueensa huikeaan voittoputkeen. Takana Los Angeles Lakersin Kobe Bryant. Kuva: Kyle Terada USA Today Sports

Golden State Warriors onnistui tavoitteessaan, ja teki uuden NBA-ennätyksen kauden alusta otetuissa peräkkäisissä voitoissa. Joukkue kaatoi Los Angeles Lakersin näytöstyyliin luvuin 111–77 ja otti jo kauden 16. voittonsa.

Edellistä ennätystä pitivät hallussaan kauden 1948–49 Washington Capitals ja 1993–94 Houston Rockets.

Kun mukaan lasketaan viime kauden viimeiset ottelut, on Golden State voittanut nyt 20 ottelua peräkkäin. Saavutukseen on pystynyt vain kolme muuta joukkuetta, joista ykkösenä oleva kauden 1971–72 Lakers on vielä kaukana.

Lakers voitti kyseisellä kaudella 33 ottelua peräkkäin, eikä Golden Staten väliaikaisvalmentaja Luke Walton usko joukkueensa yltävän uuteen ennätykseen.

”Kaikki on mahdollista, mutta onko se todennäköistä? Ei, jossain vaiheessa häviämme”, Walton totesi.

Selkäleikkauksesta toipuvaa Steve Kerriä tuuraava Walton muistutti, että kauden päätavoite on viimevuotisen mestaruuden uusiminen.

”Onnittelimme jokaista pelaajaa, he ovat nyt ennätysten kirjoissa.”

”Muistutimme myös, että nyt on marraskuu. Meidän täytyy varmistaa, ettemme häviä vain, koska rikoimme ennätyksen.”

Taulukon toisessa päässä olevalla Philadelphia 76ersillä ei puolestaan mene kovin ruusuisesti. Joukkue kärsi 95–100-tappion Minnesota Timberwolvesille, mikä oli jo 15 peräkkäinen häviö tällä kaudella.

Viime kauden viimeiset pelit mukaan luettuna Philadelphia on hävinnyt jo 25 ottelua peräkkäin ja on enää yhden tappion päässä NBA:n kaikkien aikojen ennätyksestä, jota pitää hallussaan Philadelphian kauden 2013–14 yhdessä Cleveland Cavaliersin kauden 2010–11 joukkueen kanssa.

NBA:n historian huonoin kauden alku odottaa kolmen ottelun päässä, eikä moni ole valmis lyömään vetoa sen puolesta, että kauden 2009–10 New Jersey Netsin saa pitää 18 peräkkäistappion ennätyksensä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?