Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kreikan jalkapalloliiton päämaja tyhjennettiin pommiuhkauksen vuoksi

Urheilu
 
MICHAEL DALDER / Reuters
Olympiakosin maalivahti Roberto ei päässyt tositoimiin lauantain paikallispelissä. Kuva Mestarien liigan ottelusta Bayern Müncheniä vastaan 24. marraskuuta.
Olympiakosin maalivahti Roberto ei päässyt tositoimiin lauantain paikallispelissä. Kuva Mestarien liigan ottelusta Bayern Müncheniä vastaan 24. marraskuuta. Kuva: MICHAEL DALDER / Reuters

Kreikan jalkapalloliiton päämaja Ateenassa jouduttiin evakuoimaan keskiviikkona pommiuhan vuoksi. Nimetön soittaja ilmoitti rakennuksessa olleesta pommista paikalliselle sanomalehdelle Efimerida ton Syntaktonille.

Soittajan mukaan pommi oli asetettu räjähtämään kello 13 iltapäivällä. Poliisi odotti kello 15:een asti ennen rakennukseen menemistä, mutta pommia ei löytynyt.

Tiistaina räjähti pommi Ateenan keskustassa. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta lähellä sijainnut Kyproksen suurlähetystö kärsi vaurioita.

Paikalliset jalkapallofanit ovat käyneet kovilla kierroksilla lauantaista asti, kun paikalliskamppailu Panathinaikoksen ja Olympiakos Pireuksen välillä peruttiin hetki ennen aloitusvihellystä stadionilla ja sen ulkopuolella nähtyjen välivaltaisuuksien takia.

Fanit ottivat yhteen poliisin kanssa, ja Panathinaikos syytti niistä ottelun perumispäätöksen tehnyttä erotuomaria.

Olympiakos johtaa Kreikan liigaa kymmenen ottelun jälkeen peräti kahdeksalla pisteellä ennen Panathinaikosia. Olympiakos on voittanut kaikki ottelunsa, ja sen maaliero on murskaava 28–4.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!