Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HIFK iski salamana – 4 maalia 11 minuutissa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Huippuhetket: Sport - HIFK
Huippuhetket: Sport - HIFK
HIFK aloitti ottelun ryminällä ja latoi kiekon neljästi ensimmäisen 11 minuutin aikana Sportin verkkoon. Kotijoukkue ryhdistäytyi loppua kohden ja kiri aina maalin päähän. Tasoituskaan ei ollut kaukana, mutta kolme pistettä matkasi Helsinkiin.
Sport3HIFK4

Janne Kalluinen

Salama-alku ja sen jälkeen puolustuskamppailua. Siinä tiivistettynä HIFK:n jännittävän vieraspelin kulku Liigassa Vaasan Sportia vastaan.

Samalla HIFK päätti kolmen ottelun vieraskiertueensa mainiosti keräämällä niistä kaikki tarjolla olleet sarjapisteet.

HIFK:n avauserän ensimmäiset 11 minuuttia olivat liikaa Sportille. Avauserä ehti hädin tuskin vanheta puoliväliinsä, kun kiekkoa pengottiin Sportin maalista Mika Järvisen selän takaa jo neljännen kerran.

Teemu Ramstedt ja Roope Hintz saivat kummatkin siirtää Järvisestä kimmonneet paluukiekot suuremmitta vaivoitta maaliin. Ramstedt (1+1) kuului illan parhaimmistoon.

Illan kolmas maali oli vastaavasti HIFK:n hyökkäyksen taidonnäyte. Siim Liivik antoi hyökkäysalueella pitkän poikkisyötön Miro-Pekka Saarelaiselle, joka ahdistettuna ja vaikeasta asennosta latasi kiekon suoraan syötöstä ohi Järvisen.

Tommi Taimen lisätessä kotijoukkueen tuskaa ajassa 11:04 vielä yhdellä maalilla oli Sport käytännössä pakotettu aikalisään ja vaihtamaan maalivahtia Timo Niemeen. Tämän jälkeen Sportin peli ryhdistäytyi ja se tuli maalin päähän.

Ottelun loppu oli piinaa HIFK:n kannattajille jännitysnäytelmää viime sekunneille asti. HIFK:n maali varjeltui kuin ihmeen kaupalla: kertaalleen kiekko kävi maaliviivalla ja kertaalleen ylärimassa.

Ottelun maalivahdit selvisivät illasta vaihtelevasti. HIFK:n Kevin Lankinen torjui 37 kertaa. Sportille torjuntoja kertyi yhteensä 16, joista 13 laskettiin maalinsa puhtaana pitäneelle Niemelle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!