Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin maalisaldo jäi nollille – neljän vierasottelun voittoputki katkesi Tampereella

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Huippuhetket: Ilves - Blues
Huippuhetket: Ilves - Blues
Hannu Toivonen torjui Ilveksen maalilla kauden toisen nollapelinsä, kun tamperelaiset raapivat voiton Bluesista maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin viimeisteli avauserän lopussa Tapio Laakso.
Ilves1Blues0

Pekka Pernu

Espoon Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen lupaili keskiviikkona varovasti helpotusta seuran palkanmaksuongelmiin, mutta illan päätteeksi Bluesin maalisaldo ja pankkitilin saldo olivat hyvin lähellä toisiaan.

Espoolaisten neljän vierasottelun voittoputki ja viiden ottelun pisteputki päättyivät Ilveksen kynsissä Tampereella 0-1-tappioon.

Blues jäi alakynteen jo avauserän lopulla, kun Tapio Laakso unohtui Kim Hirschovitsin selän taakse ja ujutti voittomaalin ohi Kaapo Kähkösen.

”Ei oltu oikein valmiita tähän otteluun. Eilen oli peli, ja tässä on ollut kaikenlaista muutakin hulabaloota. Se vie energiaa”, Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho sanoi.

Ahon mielestä jatkuvassa epävarmuudessa eläminen on ollut raskainta. Silti Blues on vain parantanut otteitaan vaikeuksien kasaantuessa. Yksi lääke on ollut laajasti viljelty huumori.

”Se on koko ajan mukana jutuissa. Me saadaan kaikista helpoiten sitä hyvää energiaa, kun nauretaan. Mutta ei se tänään pisteisiin rittänyt”, Aho totesi.

”Meidän pitää vain tehdä toistemme tähden hommia. Ei se helppoa ole, mutta ei ole vaihtoehtoa.”

Bluesin hyökkäyspeli jäi Hakametsässä hampaattomaksi, eikä se päässyt kuin vasta päätöserässä ahdistelemaan Ilves-vahti Hannu Toivosen maalia.

Ahkerasti ampunut Antti Suomela sai avauserän alussa huippupaikan, mutta liigauran avausmaali jäi vielä haaveeksi.

”Yritin ampua räpylän alle, mutta veska pomppasi eteen. Olisi pitänyt laittaa eteen ja ylös. Kuulemma Sailiokin olisi ollut takatolpalla aivan vapaana”, Suomela kertasi.

Bluesin kasvatti on joutunut odottamattomaan pyöritykseen ensimmäisellä Liiga-kaudellaan seuran talousvaikeuksien vuoksi.

”Ei tällaiset jutut ihan ensimmäisenä käyneet mielessä, kun tein sopimuksen. Mutta asioihin sopeutuu. Olen pyrkinyt siihen, että keskityn vain siihen, mihin pystyn vaikuttamaan”, Suomela sanoi.

Toimitusjohtaja Koskisen varovaisista lupauksista palkanmaksusta Suomela ei ollut tietoinen.

”Meitä ei ole tiedotettu. Niistä kannattaa kysyä Kimiltä (Hirschovits).”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!