Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

SJK:n kakkosvalmentaja muuttaa Englantiin: ”Tiedän, että seura vain kasvaa tästä”

Urheilu
 
Juha Tamminen IS
Chris Cleaver (2. oik.) juhli Suomen mestaruutta yhdessä SJK.n valmennustiimin kanssa. Vasemmalta: Huoltaja Pekka Lehtinen, päävalmentaja Simo Valakari, Cleaver, Jori Särkkä.
Chris Cleaver (2. oik.) juhli Suomen mestaruutta yhdessä SJK.n valmennustiimin kanssa. Vasemmalta: Huoltaja Pekka Lehtinen, päävalmentaja Simo Valakari, Cleaver, Jori Särkkä. Kuva: Juha Tamminen IS

Jalkapallon Suomen mestaruuden ensimmäisen kerran viime kaudella voittaneen SJK:n valmennusryhmä uudistuu, kun valmennustiimissä mukana ollut Chris Cleaver muuttaa Englantiin perheensä kanssa.

Viisi vuotta seurassa pelaajana ja valmentajan viettänyt britti sanoo päätöksen olleen todella vaikea.

”Tämä ei ollut missään nimessä itselleni helppo päätös, sillä meidän on ollut hyvä olla täällä. Kuitenkin teimme perheen kanssa yhdessä tämän päätöksen. Lapsemme ovat vielä sen ikäisiä, että nyt oli hyvä aika lähteä, ilman että heidän koulunsa tai muut asiat sekoittaisivat liikaa”, Cleaver kommentoi seuran tiedotteessa.

Cleaver toimi SJK:n kapteenina kolmen kauden ajan ja hän oli mukana nostamassa SJK:a ensin Kakkosesta Ykköseen ja myöhemmin Ykkösestä Veikkausliigaan.

Vuodesta 2014 lähtien hän on toimi pävalmentaja Simo Valakarin johtamassa valmennustiimissä ja oli mukana voittamassa Suomen mestaruutta, SM-hopeaa ja liigacupia.

”Olen ikuisesti kiitollinen siitä, mitä tämä kaupunki on antanut minulle, ja koen olevani puoliksi seinäjokinen. Nämä viisi vuotta SJK:ssa on ollut urani parasta aikaa. Kaikki mitä olen kokenut täällä ja ne ystävyydet mitä olen saanut.”

”Toivon sydämestäni kaikkea hyvää SJK:lle ja tiedän, että seura vain kasvaa tästä. Olen ylpeä että olen ollut mukana tässä. Kakkosdivarista lähdettiin ja nyt Mestareiden Liigaan. Valtava kiitos kaikille.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?