Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tyson Fury suisti Vladimir Klitškon raskaan sarjan valtaistuimelta: ”Näin hänen silmistään, että hän häviää tämän ottelun”

Urheilu
 
Kai Pfaffenbach / Reuters
Tyson Fury voitti Volodymyr Klytškon eli Vladimir Klitshkon lauantaina Düsseldorfissa. Fury poseerasi kuvaajille ottelun jälkeen WBA-, IBF-, IBO ja WBO-mestaruusvöiden kanssa.
Tyson Fury voitti Volodymyr Klytškon eli Vladimir Klitshkon lauantaina Düsseldorfissa. Fury poseerasi kuvaajille ottelun jälkeen WBA-, IBF-, IBO ja WBO-mestaruusvöiden kanssa. Kuva: Kai Pfaffenbach / Reuters

Englantilainen Tyson Fury vei myöhään lauantai-iltana nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruuden Ukrainan Vladimir Klitškolta.

Saksan Düsseldorfissa käydyssä kamppailussa Fury voitti tuomarien yksimielisellä päätöksellä. Pisteet menivät Furylle 115–112, 115–112 ja 116–111.

12 erää kestänyttä ottelua seurasi paikan päällä 50 000 ihmistä.

”Tiesin koko ajan, että pystyn voittamaan. Näin hänen silmistään, että hän häviää tämän ottelun”, tuore mestari kertoi ottelun jälkeen.

”Kerroin jo etukäteen, mitä aion tehdä tänään, ja nyt lunastin lupaukseni.”

Ammattilaisurallaan voittamaton Fury kantaa nyt WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-liittojen mestaruusvöitä. 27-vuotiaan Furyn tilillä on 25 voittoa, joista 18 tyrmäyksellä.

”Tämä on uuden aikakauden alku. Minusta tulee karismaattisin mestari sitten Muhammad Alin ”, Fury julisti.

39-vuotias Klitško kärsi ensimmäisen tappionsa 11 vuoteen. Pettynyt ukrainalainen halusi uusintaottelua jo muutama minuutti kongin jälkeen.

”Me tulemme ottelemaan uudelleen. On vielä aikaista ja minun täytyy sulatella asioita, mutta tulemme varmasti ottamaan uusintaottelun”, Klitško vakuutteli.

”Olin hyvin valmistautunut, mutta hän oli nopea pituisekseen”, hän kehui tuoretta mestaria.

Kai Pfaffenbach / Reuters
Lee Smith / Reuters
Kai Pfaffenbach / Reuters
Kai Pfaffenbach / Reuters
Kai Pfaffenbach / Reuters
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!