Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerit raapi pisteet, ja etsii uutta hyökkääjää kolhuja saaneelle osastolleen

Urheilu
 
Juha Metso
Frank Gymer pelasi ensimmäisen ottelunsa KHL:ssä sunnuntaina. Kuva viime vuodelta A-junioreiden pelistä.
Frank Gymer pelasi ensimmäisen ottelunsa KHL:ssä sunnuntaina. Kuva viime vuodelta A-junioreiden pelistä. Kuva: Juha Metso

Jokerit raapi varamiehisenä pisteet jääkiekon KHL-ottelussa Ak Bars Kazania vastaan. Jere Sallisen ja Peter Reginin maaleilla tulivat niukat lukemat 2–1. Ne takasivat kolme pistettä, mutta tilanne ei naurata kotijoukkueen takahuoneessa.

Vasta 19-vuotiaalle Frank Gymerille oli onnenpotku päästä pelaamaan ensimmäinen KHL-ottelu, mutta syy näkyi toipilaiden listassa.

Mathis Olimb ja Tomi Mäki joutuivat jäämään sivuun sitten edellisen pelin. Juhamatti Aaltonen parantelee myös vammojaan. Tommi Huhtalan kausi päättyi jo Karjala-turnaukseen.

Hyökkäys on saanut niin paljon kolhuja, että Jokerit tiirailee siirtomarkkinoille. Jouluun mennessä pitäisi löytää uusi pelaaja, josta olisi apua, kun mennään kohti kevättä.

Vieläkö Jokerit hankkii uusia pelaajia, päävalmentaja Erkka Westerlund?

”Kyllä mä luulen, että manageripuoli on nähnyt hyökkäyksessä vajetta. ”Ei oteta pakolla, mutta pitää olla sellainen, joka sopii joukkueeseen ja on hyvä luonne”, Westerlund sanoi.

Ongelma uusien pelaajien hankkimisessa on tukossa olevat markkinat. Hyvät pelurit ovat kiinni seuroissaan, ja ne jotka ovat vapaina, ovat eri syistä ilman sopimusta. Harvoin he ovat täysin pelikuntoisia siitä hetkestä lähtien, kun kiekko putoaa jäähän ensimmäisen kerran.

Lupaavalle Gymerille kertyi pari vaihtoa ensimmäisessä ja toisessa erässä, mutta kolmas meni sitten istuessa.

”Poika selvisi hyvin ne muutamat vaihdot, jotka hän pelasi”, Westerlund sanoi.

Nuorukaisen jatko Jokereissa pysyy täysin avoimena. Se riippuu siitä, miten isot pojat tervehtyvät.

”Tarpeen mukaan, mutta pääasiassa hän pelaa A-nuorten pelejä”, Westerlund sanoi.

Gymerillä on saavutuksenaan yksi KHL-ottelu eikä sitä häneltä oteta pois. Uraksi sitä ei voi vielä kutsua, mutta sentään orastavaksi aluksi.

Keskushyökkääjä Olimb palaa kaukaloon tiistaina, kun Jokerit kohtaa Lada Togliattin. Mäki sai niin pahan iskun polvitaklauksesta viime pelissä, että syyskausi siirtyi toipilasjonoon. Aaltonen ei ehdi ensi viikkoon, mutta lähtee mukaan seuraavalle vieraskiertueelle.

Jokerit johtaa edelleen omaa Bobrov-divisioonaansa ja on läntisessä konferensissa toisena. Mutta kyllä runkosarjaakin riittää, kun 25 peliä odottaa vuoroaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!