Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Väärien raiteiden kausi 2015

Urheilu
 
Heikki Kulta
HS:n Formula 1 -asiantuntija

Odotin epäonnen soturia Valtteri Bottasta Abu Dhabin illassa ulos Williamsin kauden viimeisestä kisapalaverista. Hänen vankka taustatukensa Mika Häkkinen saapasteli ensin vastaan.

Tuokion ehdin Mikan kanssa muistella hänen muutamaa todella kovan onnen kauttaan. Suomalaiselle on aina hyväksi löytää jotakin, jolloin on mennyt vieläkin huonommin.

Bottas koki tällä kaudella sellaisen suman vastoinkäymisiä, ettei pahemmasta väliä. Eipä juuri onnekkaammin sujunut Kimi Räikköselläkään.

Kaksi suomalaiskuskia kärkiviisikossa ei ole huono tulos, mutta tietysti paljon parempi tilastojälki olisi jäänyt, jos jompi kumpi olisi ajanut mestaruudesta.

Tämä vuosi lähti väärille raiteille heti Australiasta, kun Valtteri Bottas loukkasi selkänsä, eikä pystynyt ajamaan lainkaan avauskisaa. Kun Kimi Räikkönen keskeytti, MM-avaus oli mahdollisimman aneeminen.

Kauden kohokohta ei sitten koittanut missään vaiheessa. Venäjällä ja Meksikossa kipinät lensivät, kun Bottas ja Räikkönen kolaroivat kahdesti kolmen kisan aikana. Nuo tapahtumat jäävätkin tästä kaudesta varmasti parhaiten suuren yleisön mieleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!