Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Komarovin hurja vire jatkuu – maaliennätys rikki 24 pelissä

Urheilu
 
John E. Sokolowski USA Today Sports
Leo Komarov (47) on päässyt juhlimaan maaliaan jo kymmenen kertaa tällä kaudella. Kuva Winnipeg-ottelusta 4. marraskuuta.
Leo Komarov (47) on päässyt juhlimaan maaliaan jo kymmenen kertaa tällä kaudella. Kuva Winnipeg-ottelusta 4. marraskuuta. Kuva: John E. Sokolowski USA Today Sports

NHL maanantaina:

NY Islanders–Colorado 5–3 (1–1, 1–1, 3–1)

NY Rangers–Carolina 4–3 (2–0, 2–2, 0–1)

Toronto–Edmonton 3–0 (1–0, 0–0, 2–0)

T: Leo Komarov 2+0

Anaheim–Vancouver 4–0 (2–0, 0–0, 2–0)

A: Sami Vatanen 0+1

Leo Komarovin vahva vire NHL:ssä jatkuu, ja miehen kaksi maalia takasivat Torontolle tärkeäen 3–0-voiton Edmontonista. Samalla isännät päättivät kolmen ottelun tappioputken.

Komarov on onnistunut maalinteossa nyt kolmessa peräkkäisessä ottelussa, ja yhteensä hänellä on tältä kaudelta koossa tehot 10+4. Edmonton-ottelun maaleilla Komarov pani uuteen uskon yhden kauden maaliennätyksensä. Suomalaislaituri onnistui viime kaudella kahdeksan kertaa ja keräsi 62 ottelussa pisteet 8+18.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt ensimmäinen osuma syntyi ajassa 6.45 tyylikkään ylivoimakuvion päätteeksi. James van Riemsdyk ja Dion Phaneuf alustivat tilanteen, ja Komarov ohjasi kiekon verkkoon maalin edestä.

Toisen maalinsa Komarov teki tyhjään maaliin. Van Riemsdyk olisi voinut tehdä maalin itsekin, mutta tarjoili ketjukaverilleen varman maalipaikan.

Tehojensa lisäksi Komarov ehti taklaamaan neljästi, ja hänet valittiin ottelun kolmostähdeksi. Hän johtaa suomalaisten maalipörssiä selvästi ennen kuudesti onnistuneita Jussi Jokista, Teemu Pulkkista ja Aleksander Barkovia.

NHL:n maalipörssin kärjessä on 18 kertaa onnistunut Dallasin Jamie Benn. Komarov on jaetulla 18. sijalla.

Yön toinen pisteille päässyt suomalainen oli Anaheimin Sami Vatanen, joka merkkautti syöttöpisteen joukkueensa kolmanteen maaliin 4–0-voitossa Vancouverista.

Puolustajan pistetili näyttää 24 ottelun jälkeen tehoja 5+9.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!