Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heleniuksen vastustaja EM-otteluun vaihtui – mestarin tilalle voittamaton saksalainen

Urheilu
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Robert Helenius ottelee EM-titteliottelusta Helsingissä 19. joulukuuta.
Robert Helenius ottelee EM-titteliottelusta Helsingissä 19. joulukuuta. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Robert Heleniuksen vastustaja nyrkkeilyn raskaan sarjan EM-titteliottelussa vaihtuu. Tittelin haltija Saksan Erkan Teper on loukkaantunut, eikä pysty ottelemaan.

Teper joutuu näin ollen luopumaan EM-tittelistään, ja Helenius kohtaa EM-titteliottelussa 19. joulukuuta Helsingissä Teperin maanmiehen ja tallitoverin Franz Rillin.

Teperin loukkaannuttua Rill ja Helenius ottelevat Euroopan nyrkkeilyliiton EBU:n hallituksen päätöksellä avoimesta Euroopan mestaruudesta. Ottelussa on panoksena myös IBF-liiton Inter-Continental titteli, aivan kuten alkuperäisessäkin taistelussa oli tarkoitettu.

28-vuotias Rill on voittanut kaikki 11 ammattilaisena käymäänsä ottelua, ja seitsemän taistoa on päättynyt ennen täyttä aikaa. Hänen oli alun perin tarkoitus otella Helsingissä Salvatore Erittua vastaan EU:n mestaruudesta.

Ottelun matchmaker Markus Lammi on pahoillaan Teperin loukkaantumisesta, mutta arvioi Rillin olevan raamit täyttävä vastustaja Heleniukselle.

”Rill ei välttämättä omaa samanlaista yhden iskun tyrmäysvoimaa kuin Teper, mutta pidän Rilliä Teperiä teknisempänä nyrkkeilijänä, joka on tyyliltään hyökkäävä ja panostaa iskusarjoihin. Rill on harjoitellut kovaa ja tasokkailla treenileireillä, kuten Heleniuskin, ja tulee Helsinkiin haastamaan Heleniusta erittäin motivoituneena saamastaan yllätysmahdollisuudesta”, Lammi toteaa tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?