Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikko Ilonen palkkasi huippupelaajiin tottuneen ”ykkösketjun” britticaddien

Urheilu
 
Jussi-Pekka Reponen HS
Reginald Mokhosin ja Mikko Ilosen yhteistyö päättyi.
Reginald Mokhosin ja Mikko Ilosen yhteistyö päättyi. Kuva: Jussi-Pekka Reponen HS

Golfari Mikko Ilonen lähtee kohti ensi kautta uuden caddien kanssa. Lähes kymmenen vuotta Ilosen avustajana toiminut Reginald Mokhosi jäi sivuun omasta aloitteestaan. Tilalle Ilonen on palkannut Euroopan-kiertueen kärkinimiin kuuluvan Jason Hemplemanin.

Hempleman on toiminut aiemmin kolmen huippupelaajan kanssa. Hän on kantanut David Howellin, Colin Montgomerien ja viimeisimpänä Francesco Molinaria mailoja.

”Jason ( Hempleman) lukeutuu ehdottomaan ykkösketjuun Euroopan-kiertueella. Kysyin Jasonilta keväällä hänen halukkuuttaan toimia apunani. Vastaus tuli pari viikkoa myöhemmin. Hän luuli aluksi, että pilailen. Arvostus välillämme on molemminpuolista. Jason ei ole suinkaan ottanut vastaan kaikkia tarjottuja bägejä”, Ilonen kertoi tiedotteessa.

Englannin Swindonista kotoisin oleva Hempleman ja Ilonen sopivat asioista suullisesti syksyllä, mutta palkka-asioista ei puhuttu.

”Siitä tuskin tulee erimielisyyttä. Jätin aiheen tarkoituksella taustalle, kun hänkään ei sitä nostanut esiin”, Ilonen sanoo.

Ilonen pelaa kauden 2016 ensimmäiset kisansa Lähi-Idässä.

Abu Dhabin (21.–24.1.) jälkeen ovat vuorossa Qatarin ja Dubain kilpailut, joiden jälkeen Ilonen suuntaa Malesiaan, Australiaan ja Intiaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!