Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Blues-kapteeni Hirschovits siirtyy Kärppiin: ”Tunteikkaita ja kiireisiä päiviä ollut”

Urheilu
 
Pasi Autio / Lehtikuva
Kim Hirschovits siirtyy Oulun Kärppiin
Kim Hirschovits siirtyy Oulun Kärppiin Kuva: Pasi Autio / Lehtikuva

Espoo Bluesin kapteeni Kim Hirschovits siirtyy Oulun Kärppiin, kuten HS asiaa jo tiistaina ennakoi. Liigan viime kauden parhaaksi pelaajaksi valittu keskushyökkääjä kertoo Kärppien verkkosivulla, että siirtoon vaikutti mahdollisuus menestyä.

”Organisaation ja [päävalmentaja] Lauri Marjamäen toiminta Oulussa on sellaista, että kaikki hoidetaan vimpan päälle. Kärpät on erittäin laadukas joukkue, jolla on hyvä valmennus ja taustaorganisaatio. Olen aina ihaillut heidän toimintaansa siltä osin, minkälainen identiteetti joukkueella on, miten sitä on rakennettu ja miten siellä taistellaan joka vuosi menestyksestä”, Hirschovits kehuu Kärppien julkaisemassa tiedotteessa.

Tiistaina sopimuksensa Bluesin kanssa purkanut Hirschovits, 33, toteaa vuorokauteen mahtuneen paljon mietittävää.

”Tunteikkaita ja kiireisiä päiviä ollut. Eilen mietittiin näitä juttuja perheen kanssa, jonka jälkeen kävin hallilla hyvästelemässä kaverit, joiden kanssa on tullut tehtyä töitä muutama vuosi.”

”Hetki menee varmasti asian ja koko syksyn käsittelyssä, mutta tällaista ammattikiekkoilu kuitenkin on. Muutoksia tulee eteen, ja niissä tilanteissa pitää pystyä nopeasti sopeutumaan ja laittamaan itsensä täysillä likoon. Mielenkiinnolla ja innolla odotan liittymistäni Oulun Kärppien riveihin.”

Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno vahvisti sentterin siirron HS:lle keskiviikkona jo ennen asian virallista julkistamista.

”Kyllä sen voin nyt vahvistaa, että tulee meille. Hän pelaa meillä tämän kauden loppuun, ja ensi kaudesta on molemminpuolinen optio”, Junno kommentoi HS:lle.

Junno kertoo seuran olleen yhteydessä Hirschovitsiin tiistaina heti, kun uutinen keskushyökkääjän lähdöstä Espoosta levisi.

”Eilen iltapäivällä keskusteltiin ja ilmoitettiin olevamme kiinnostuneita. Yön tunteina saatiin sopimus aikaiseksi.”

Sopimus syntyi Junnon mukaan lopulta nopeasti.

”Hän on kotimainen pelaaja, joka kiinnostaa meitä. Molempien tahtotila kohtasi.”

Kärpät hävisi tiistaina ilman kapteeniaan pelanneelle Bluesille CHL-puolivälierässä maalein 0–2. Joukkueet kohtaavat ensi viikolla toisessa osaottelussa, mutta siinä Hirschovits ei Junnon mukaan saa pelata.

Junnon mukaan mies saattaa kuitenkin olla kokoonpanossa torstaina, kun kotikaukalossa Ilveksen.

”Valmennus päättää siitä, mutta todennäköisesti on mukana.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!