Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valencialta erikoinen ratkaisu ennen Barça-peliä – Nevillen veljekset valmentajiksi

Urheilu
 
STEFAN WERMUTH / Reuters
Gary Neville ottaa vastuulleen Valencian valmennuksen.
Gary Neville ottaa vastuulleen Valencian valmennuksen. Kuva: STEFAN WERMUTH / Reuters

Gary Neville on Valencian uusi päävalmentaja. Espanjan jalkapallon pääsarjassa sijalla yhdeksän oleva joukkue menetti valmentajansa viime viikolla, kun Nuno Espírito Santo päätti jättää tehtävänsä.

Nevillen sopimus kestää vain kauden loppuun, ja Manchester Unitedin entinen puolustaja saa apuvalmentajakseen pikkuveljensä Philin.

Gary Neville on pelaajauransa jälkeen toiminut Englannin maajoukkueessa Roy Hodgsonin apuvalmentajana ja lisäksi kerännyt kehuja tv-kommentaattorina ja asiantuntijana. Neville jatkaa myös maajoukkueessa Valencian-pestinsä ajan.

”Olen hyvin otettu tästä mahdollisuudesta. Seura on suuri ja arvostettu, ja muistan hyvin pelaajauraltani kannattajien intohimon ja uskollisuuden”, Neville totesi seuran verkkosivulla.

”Odotan innolla työskentelyn aloittamista, koska joukkueessa on hyvin taitavia pelaajia.”

Valencian ratkaisu on vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä kummallakaan Nevillen veljeksistä ei ole mainittavaa valmennuskokemusta. Garyn apuvalmentajuuden lisäksi Phil on toiminut väliaikaisvalmentajana alasarjoissa rämpivässä Salford Cityssä.

Veljekset pääsevät todelliseen tulikokeeseen heti lauantaina, kun vieraaksi Mestalla-stadionille saapuu hallitseva mestari Barcelona.

Miten uskot, että pelissä käy?

GRIGORY DUKOR / Reuters
Nuno erosi viime viikolla Valenciasta.
Nuno erosi viime viikolla Valenciasta.
Nigel Roddis / Reuters
Gary (oik.) ja Phil Neville pelasivat vuosikaudet yhdessä Manchester Unitedissa. Kuva Garyn testimonial-ottelusta vuonna 2011.
Gary (oik.) ja Phil Neville pelasivat vuosikaudet yhdessä Manchester Unitedissa. Kuva Garyn testimonial-ottelusta vuonna 2011.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!